Hírek, DVD-, zeneletöltés az új T-Online portálon

forrás Prim Online, 2005. június 13. 12:35
A T-Online bemutatatta új szórakoztató ügyfélportálját, a t-online.hu-t. A szélessávú tartalmak gyűjtőhelye ezentúl az új portál lesz, emellett a T-Online ügyfeleinek szóló Online Ügyfélszolgálat is új külsővel és megújult tartalommal jelentkezik.
A vállalat június 6-án indította el új portálját. A T-Online.hu minden információ központja, egy internetes portál, a legfrissebb hírekkel, legérdekesebb tartalmakkal és leghasznosabb online szolgáltatásokkal. A portál segít eligazodni az interneten - oldalai és funkciói első pillantásra átláthatóak. Webes szolgáltatásai bonyolult technológiai hátterük ellenére egyszerűen kezelhetőek. A portál mindenki számára nyitott - a kezdőknek megmutatja az első lépéseket, a haladóknak mindazt, amit még nem ismernek a világhálóból.

A T-Online portál aktuális hírekkel, magazintartalmakkal, életmód-tanácsokkal teszi színesebbé a mindennapokat. Sport- és koncertközvetítésekkel, videohírekkel, filmelőzetesekkel és exkluzív zenehallgatással igazi multimédiaélményt kínál.

A portálon hazánkban egyedülálló szolgáltatások találhatóak, amelyek közül sokat a T-Online vezetett be Magyarországon elsőként. Ilyen a T-Online Zeneáruház, ahol több mint 130.000 zeneszám közül válogathatnak az internetezők, és a kedvenc számokat, albumokat le is tölthetik. Az új honlapon üzemel a T-Online Rádió, ahol több tematikus rádió műsorából választhatnak és saját játszási listákat állíthatnak össze a látogatók. Ugyancsak saját fejlesztés a T-Online Téka, ahol online DVD-minőségű filmet nézhetnek a szolgáltatásra előfizetők. A multimédiás tartalmakhoz kapcsolódik a T-Online Fotótár, melynek segítségével az ügyfelek tárolhatják és ismerőseikkel meg is oszthatják fényképeiket.

Az új portálon minden nap exkluzív multimédia tartalom várja a látogatókat. Az elmúlt héten az oldalra látogatók meghallgathatták a Gorillaz Demon Days című új albumát, exkluzív interjút láthattak Vaya Con Diosszal, Michael Flatley-vel, Juga Veronikával, Kepes Andrással, Risztov Évával és az Anima Sound System zenekarral, ellátogathattak továbbá a Roy és Ádám zenekar legújabb klipjének forgatására. Rövidfilmben számolt be a portál a sármelléki reptéren elsőként leszálló utasszállítóról és a 2005. évi Playmate választásról.

A T-Online.hu összegyűjti, és mindenki számára elérhetővé teszi azokat a szolgáltatásokat, amelyre a mindennapokban szükség lehet: fejlett időjárás- és pollenjelentés, térképek, útvonaltervezők, menetrendek, fapados járatok összehasonlításai, szótár, telefonkönyv, tévé-, moziműsorok, illetve horoszkóp. Az oldalon érhető el egyúttal az egyik leghatékonyabb kereső az interneten, amely a szabadszavas, magyar nyelvű kereső mellett tematikus linktárakat kínál.

Ugyancsak új külsőben és tartalmasabb szolgáltatással várja az ügyfeleket az új portálról elérhető Online Ügyfélszolgálat. Az Online Ügyfélszolgálat segítségével mostantól a T-Online ügyfelei gyorsan és könnyedén módosíthatják adataikat, illetve jelszavaikat; rendelhetnek számlamásolatot; rendezhetik számlatartozásukat bankkártyás fizetéssel vagy Sodexho Pass Internet utalvánnyal, sőt vásárolhatnak is, mindezt várakozás és ügyintéző beavatkozása nélkül.

A T-Online Magyarország ügyfeleinek internet-hozzáférése a portállal együtt válik teljessé, hiszen az ügyfeleknek szóló különleges, egyedi szolgáltatásokat egyszerűen és könnyedén vehetik igénybe az oldalon. A portálon számos speciális szolgáltatás található az előfizetők részére: megnézhetik az e-mailjeiket, kezelhetik webtárhelyüket, honlapjukat és online naptárjukat. Hasznos újdonság a T-Online Eszköztár, amely egy ingyenesen letölthető, Microsoft Internet Explorer böngészőbe beépülő alkalmazás, amellyel közvetlenül elérhetőek a T-Online-előfizetőknek nyújtott egyedi online szolgáltatások. Segítségével az ügyfelek az internet böngészése közben bármikor kényelmesen és közvetlenül elérhetik a leveleiket, a webtárhelyüket, az itt alkalmazható honlapépítő szolgáltatásokat, megnézhetik a naptárjukat, használhatják kedvenc linkjeiket, valamint beléphetnek az Online Ügyfélszolgálatba. Az eszköztárba beépítettek egy keresőt is, amellyel a weben képek, zenék és videók kereshetők. A T-Online célja az új portál indításával, játszva eligazítani a világhálón, hogy mindenki számára élmény legyen az internetezés.

sajtóközlemény

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09