E-mail értesítés a tv-újságtól

forrás Prim Online, 2005. június 20. 14:45
2005. június 19-én kezdte meg szolgáltatását a magyar Animare TV újság.
A tv-újság számos újdonsággal szolgál a tv-nézők milliói számára egy hagyományos tv-újsághoz képest. Kivel ne fordult volna már elő, hogy lemaradt kedvenc tv-műsoráról, vagy csak utólag értesült arról, hogy volt egy film, melyben kedvenc színésze játszott. Az Animare TV újság "Műsorfigyelő" szolgáltatásával ilyen többé nem fordulhat elő! Csak meg kell adni a film címét vagy a szereplő nevét, és a "Műsorfigyelő" e-mailben értesít időben, ha valamely tv-csatorna a megtekinteni kívánt műsort fogja játszani a közeljövőben.

Az Animare TV újság fejlett kereső szolgáltatással is rendelkezik. Keresést végezhetünk a műsor címe, tartalma alapján, de kereshetünk akár a stáblistában vagy a műfaj szerint is.

A megtekinteni kívánt műsorokról saját listát is készíthetünk, ebben segít a "Kedvencek" nevű szolgáltatás. A kiválasztott műsorok más színnel jelennek meg a weblapon, így jól elkülönülnek a többitől. A kedvenc műsorokról listát is kérhetünk, mely rendelkezésre áll nyomtatható formában is.

További újszerű megoldása az Animare TV újságnak az "Outlook szinkronizáló". Ennek révén néhány egérkattintással egyszerűen átmásolhatjuk a kiválasztott tv-műsorokat az Outlook alkalmazás naptárába.

Az Animare TV újság webhelye bejelentkezés után automatikusan megjegyzi a megadott beállításokat, így a legközelebbi látogatásakor nem szükséges minden apró beállítást külön-külön újra elvégezni.
Kulcsszavak: műsor televízió

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50