Vezeték nélküli IP-telefonok a 3Comtól

forrás Prim Online, 2005. június 22. 13:04
A 3Com és a Uniden America Corporation megállapodást kötött a vállalati felhasználásra alkalmas, Voice over Internet Protocol (VoIP), vezeték nélküli, többvonalas telefonok forgalmazására. A most forgalomba hozott 3Com 3106C és a 3Com 3107C vezeték nélküli telefonok zökkenőmentesen csatlakoztathatók a 3Com NBX IP-telefonrendszerhez.
A Uniden vezeték nélküli technológiáját és a 3Com IP-telefonrendszerét tartalmazó többvonalas IP telefonok a fix egységtől akár 305 méter távolságról is működnek. A közös fejlesztés biztosítja a 3Com NBX IP-telefonrendszerével történő szoros integrációt, lehetővé téve több száz funkció mobil elérését. A 3Com NBX IP-telefonrendszer célja mindig is az volt, hogy költséghatékony, mégis korszerű jellemzőket tartalmazó megoldást kínáljon a kis- és középvállalatok számára. Ezt egészítették ki a Uniden vezeték nélküli telefonok terén szerzett tapasztalatával, így az ügyfelek biztosak lehetnek abban, hogy az üzleti kommunikációjuk szó szerint lépést tart velük.

A Uniden America Corporation, a japán székhelyű Uniden Corporation észak-amerikai leányvállalata. Vezeték nélküli fogyasztói elektronikai termékeket: vezeték nélküli telefonokat, üzleti telekommunikációs rendszereket, hálózati és adattermékeket, Bearcat szkennereket, FRS/GMRS rádiókat, tengerészeti rádiókat és egyéb személyi kommunikációs termékeket gyárt és forgalmaz. A Fort Worth-i, texasi székhelyű Uniden márkakereskedőkön és forgalmazókon keresztül értékesíti termékeit Észak-, Közép- és Dél-Amerika-szerte.
Kulcsszavak: IP 3Com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05