ProgEn Kft.: SAP Business One minősített partneri cím

forrás Prim Online, 2005. június 23. 10:20
A ProgEn Mérnöki Fejlesztő és Szolgáltató Kft. elnyerte az SAP Business One partneri minősítést.
Míg a nagyvállalatok számára az SAP közvetlen értékesítési módszerrel adja el termékeit, addig a kkv szektor által igénybe vehető termékek a szigorú minősítésen átesett partnereken keresztül kerülnek értékesítésre. Ehhez a körhöz csatlakozott most a ProgEn Kft. Az 1992-ben alapított cég, amely a saját fejlesztésű Nagy Machinátor és sERPa integrált vállalatirányítási rendszerek forgalmazásával és folyamatos fejlesztésével alapozta meg sikereit a kis- és középvállalati piacon, mára mintegy 1600 ügyféllel büszkélkedhet.

Az SAP, amely tavaly novemberben vezette be a kifejezetten a kkv-szektornak kifejlesztett SAP Business One-t, a ProgEn Kft-ben olyan partnerre talált, akivel együttműködve testre szabott megoldásokat tud kínálni a hazai kis- és közepes vállalkozások számára. Az SAP
Business One értékesítési hálózat legújabb tagja értékesítő partnereként a vidéki irodákkal (Debrecen és Pécs) is rendelkező ProgEn Kft. nagyban profitálhat az SAP nemzetközi tapasztalataiból, míg az SAP a helyi igényeket kiválóan ismerő ProgEn hazai piacon megszerzett átfogó ismereteit hasznosíthatja.

  • A ProgEn Mérnöki Fejlesztő és Szolgáltató Kft. már 1992 óta meghatározó szereplője a magyar számítástechnikai piacnak. Vállalkozásuk fő tevékenységi köre integrált számítástechnikai rendszerek létrehozása, telepítése és üzemeltetése. Vezető termékeik a Nagy Machinátor és a sERPa integrált vállalatirányítási rendszerek, melyek már több mint 1600 gazdálkodó szervezetnél üzemelnek szerte Magyarországon. Emellett foglalkoznak hardver értékesítéssel, grafikai/web-design munkákkal és Panasonic márkaszervizként is üzemelnek. sERPa 3.0 rendszerük 2004-ben és 2005-ben is elnyerte a CHIP magazin könyvelőprogram-tesztjén a tesztgyőztes címet. A cég 1999-től rendelkezik ISO minősítéssel.
Kulcsszavak: SAP-hu SAP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50