Újabb Triple Play hálózati eszközök az Allied Telesyn kínálatában

forrás Prim Online, 2005. június 27. 14:12
Három új eszközzel bővítette hálózati kínálatát az Allied Telesyn. Mindhárom új eszköz az iMG 600-as internet szolgáltatói kapcsolócsalád tagja, közülük az egyik vezeték nélküli megoldást is nyújt. A kapcsolók talán legfőbb erénye, hogy úgynevezett multiservice eszközök, tehát integrált adat-, hang- és videó szolgáltatások támogatására alkalmasak.
Az Allied Telesyn élen jár az un. Triple Play hálózati eszközök fejlesztésében, melyek segítségével a szolgáltatók DSL vagy Ethernet hálózataikon keresztül egyszerre nyújthatnak TV-, Videó-, Telefon- és Internetszolgáltatást. A cég volt az első aki a kezdetektől fogva IP alapú infrastruktúra eszközöket szállít a Triple Play hálózatok kiépítéséhez. A mostani és az elkövetkezendő hetekben bejelentésre kerülő eszközök ennek az integrált szolgáltatást nyújtó termékcsaládnak a továbbfejlesztett tagjai.

Az új termékek közül elsőként a felhasználói csatlakozást segítő eszközök három új tagjának piacra dobását jelentette be az Allied Telesyn. A berendezéseket nagy megbízhatóság, központosított menedzsment szolgáltatások, egyszerűbb telepítés és minőségi szervízszolgáltatások jellemzik. A három új termék lehetőségeit kihasználva a piaci szereplők emelni tudják szolgáltatásaik színvonalát, új ügyfeleket szerezve ezzel. A három termék, az AT-iMG634W, az AT-iMG646BD és az AT-iMG613 jól kiegészíti az Allied Telesyn eddig is bőséges, mintegy 30-féle integrált szolgáltatás elérési eszközből (gateway) álló palettáját.

Az AT-iMG634W egyben az Allied Telesyn első olyan multiservice gateway-e amely vezeték nélküli kapcsolatot is kínál a szolgáltatók ügyfelei részére. Az eszköz segítségével épületen belüli fejlett és biztonságos vezeték nélküli IP Triple Play szolgáltatások telepíthetők az ügyfelek számára. Segítségével nincs szükség pótlólagos kábelezésre, elkerülhetők az ezzel járó otthoni bonyodalmak. A felhasználói tartalmat (telefon, TV, videó, internetelérés) a szolgáltatók meglévő réz telefonhálózatán ADSL vagy ADSL2+ technológiával éri el az AT-iMG634W.

Az AT-iMG613RF elsősorban olyan kábel tv szolgáltatóknak ideális, akik hálózatuk bővülésekor meglévő befektetéseiket kihasználva továbbra is hagyományos videó formátumban kívánják továbbítani szolgáltatásaikat. Az AT-iMG613RF segítségével ezt megtehetik, miközben teljes Triple Play tartalmat tehetnek elérhetővé ügyfeleik részére és megkezdik az átállást a következő generációs FTTH (Fibre To The Home) optikai hálózatok kiépítése felé.

Az AT-iMG646BD a következő újdonság a cég FTTH fejlesztései közül. A gateway kétirányú, egyetlen optikai szálat használó 100 Mbps csatlakozással rendelkezik. Ez a kapcsolódási típus költséghatékonyabbá teszi az új pont-pont irányú kapcsolatok kiépítését, valamint megkettőzi a jelenlegi optikai hálózatok kapacitását. Az AT-iMG646BD intelligens Multiservice Gateway egy egyszerűen használható IP Triple Play kapcsolódási (CPE) megoldást kínál a FTTH hálózatot üzemeltető szolgáltatók számára, miközben jelentősen csökkenti az optikai hálózatok kiépítésének költségeit.

Az iMG 600 család minden tagja támogatja a központosított, automatikus telepítést és távoli rendszerüzemeltetést az Allied Telesyn vezető szintű menedzsmentrendszere, a Zero Touch Configurator segítségével.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50