TV2-műsorok a T-Mobile 3G tartalomszolgáltatásában

forrás Prim Online, 2005. június 28. 14:21
A mobilcég 3G ügyféltesztjének részesei június 29-től telefonjukon is nézhetik a TV2 népszerű műsorait, kezdetben a Jóban Rosszban sorozat naponta jelentkező epizódjait, a Napló izgalmas összeállításait, valamint az Aktív legjobb riportjait. A műsorválaszték folyamatosan bővül majd, a televíziós műsorokhoz – így az ország egyik legnépszerűbb hírműsorához, a Tényekhez is – kapcsolódó háttérképek, csengőhangok pedig minden T-Mobile-os számára elérhetővé válnak.
Érzelmek, indulatok, szerelem és kaland mobiltelefonon. A T-Mobile és a TV2 együttműködésének köszönhetően a legnagyobb hazai mobilcég 3G Mobil Tv kínálata júniustól új tartalmakkal bővül. Az ország egyik meghatározó kereskedelmi csatornájának sztárjai, kedvenc műsorvezetői, a Csillagvirág Klinika szereplői egyaránt „beköltöznek” a t-zones 3G portáljára. A két társaság hosszabb távra szóló partnerségének köszönhetően pedig a jövőben egyre több TV2 műsorral bővülhet a T-Mobile harmadik generációs tartalomszolgáltatása.

A T-Mobile 3G portálján keresztül holnaptól a Jóban Rosszban sorozat adásai a televíziós közvetítéssel egy időben mobilon is nézhetők lesznek. A Mobil Tv újszerű élményt kínál, hiszen a számos pesti és budai kerületet lefedő T-Mobile 3G hálózatnak köszönhetően a műsorok a kis kijelzőkön kiváló minőségben élvezhetők. Természetesen a Jóban Rosszban sorozathoz, a Naplóhoz, valamint az Aktívhoz és a Tényekhez kapcsolódó csengőhangokat, háttérképeket, ismertetőket a 3G tesztüzemtől függetlenül meghatározott díj ellenében bármely T-Mobile-os letöltheti.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50