Sony Ericsson D750i a T-Mobile-nál

forrás Prim Online, 2005. július 13. 11:12
A Sony Ericsson ma Magyarországon is bejelenti D750i modelljét, melyet kizárólag a T-Mobile európai piacai számára készített, ezzel is erősítve az egyik fő szolgáltatóval fenntartott kapcsolatát. A Sony Ericsson 2005-ös terméksorozatának fókuszában a legújabb képalkotás, küldés és szórakoztató tartalmak mobilhálózatokon való elterjesztése áll.
A D750i tökéletes mobiltelefon a rövidebb kirándulásokhoz és nyaralásokhoz: 2 megapixeles fényképezőgépével, MP3-lejátszójával, FM-rádiójával és fordítóprogramjával. Olyan praktikus, sokoldalú eszköz, amellyel felhasználója helyet takaríthat meg bőröndjében vagy hátizsákjában. A D750i-t mindezek mellett olyan szolgáltatásokkal szerelték fel, mint a külön digitális fényképezőgépekből ismert autofókusz, a 4-szeres digitális zoom, az ún. „piros szem effektus” kiküszöbölését szolgáló elővillanófény vagy az intuitív felhasználói felület. A telefonhoz kaphatók további kiegészítők is, mint például a csatlakoztatható vaku, amellyel sötét szobában is lehetővé válik a fényképezés.

A készülék 38 MB-os belső memóriájának, illetve a tartozék 64 MB-os Memory Stick Duo™ kártyának köszönhetően a D750i figyelemre méltó mennyiségű képet és zenét képes tárolni. Ráadásul ez a kapacitás még tovább bővíthető, hiszen a készülék akár 2 GB-os Memory Stick PRO Duo™ kártyával is kompatibilis.

A D750i további különleges jellemzője a T-Mobile t-zones szolgáltatási csomag mellyel könnyedén vehetik igénybe az oldalon lévő számos izgalmas szolgáltatást, akár a mindig legfriseeb hírösszeállítást de akár helyfüggő időjárásjelentést is.

A D750i kizárólag a T-Mobile-nál kerül forgalomba, és a cég európai piacain lesz kapható. Az új telefon hazánkban az idei év harmadik negyedévének elején kerül a boltokba.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50