Vodafone Passport: akciós roaming tarifa

forrás Prim Online, 2005. július 14. 14:50
A Vodafone Passport a Vodafone csoport új roaming tarifája, mely egyedülálló módon lehetővé teszi a Vodafone Magyarország Rt. előfizetői részére, hogy az alább felsorolt Vodafone és Vodafone Partner hálózatokon díjmentesen is igénybe vehető regisztrációt követően, hívásindítás esetén hívásonként egyszeri kapcsolási díj mellett a tarifacsomagjukra a Vodafone Magyarország hálózatán alkalmazott díjszabás és számlázási egység megtartása mellett, hívásfogadáskor forgalmi díjat nem, csak a kapcsolási díjat fizetve használhassák telefonjukat.
A kapcsolási díj minden indított vagy fogadott hívás után fizetendő, összege bruttó 199 Ft.

A Vodafone Passport minden utólag fizető Előfizető számára elérhető (beleértve az Üzleti Előfizetőket is), míg az előre fizető Előfizetők közül azok részére, akik az alábbi tarifacsomagok valamelyikét veszik igénybe: VitaMAX, VitaMAX City, VitaMAX Uno, VitaMAX Uno Plusz, VitaMAX Duo. (Más felöltőkártyás tarifacsomagot használó ügyfelek a Vodafone Passport szolgáltatást a fent megjelölt tarifacsomagok valamelyikére történő díjmentes váltás után vehetik igénybe.)

A Vodafone Passport tarifa igénybevétele a „Részvételi feltételek”-ben leírt módokon díjmentesen is lehetséges regisztrációhoz kötött. A Vodafone Passport tarifát, a regisztrációs kérést követően 24 órán belül aktiválja a Vodafone, eredményességéről SMS értesítést küld arra a telefonszámra, amelyről a regisztrációs kérés beérkezett.

2005. július 14-től az alábbi 17 hálózaton vehető igénybe a Vodafone Passport:


Albánia–Vodafone, Belgium–Proximus, Egyesült-királyság–Vodafone, Franciaország–SFR, Görögország–Vodafone, Hollandia–Vodafone, Írország– Vodafone, Málta–Vodafone, Németország–Vodafone, Olaszország–Vodafone, Portugália–Vodafone, Spanyolország–Vodafone, Svájc–Swisscom, Svédország– Vodafone, Ausztrália–Vodafone, Új Zéland–Vodafone, Japán–Vodafone.

A Vodafone Passport hálózatokon roamingolva az alábbi egyedi árazási elvek érvényesülnek: Az adott országon belülre irányuló nem emelt díjas hívás a Vodafone Magyarország hálózatán alkalmazott hálózaton kívüli perdíj szerint kerül árazásra. Üzleti előfizetők esetében a Wireless Office és Zárt Felhasználói Csoport tarifa opciók roamingroaming során nem érvényesek.

A Vodafone Passport tarifa részletes feltételeiről, az akció időtartamáról a Vodafone ügyfelei a www.vodafone.hu oldalon tájékozódhatnak.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50