Akciós Pannon MobiCard minden új HP notebookhoz, hat hónapon át

forrás Prim Online, 2005. július 27. 13:19
A Pannon GSM és a Hewlett-Packard Magyarország Kft. közös akciójában jelentős kedvezménnyel juthatnak az előfizetők a hordozható számítógépek mobil internet elérésére alkalmas PCMCIA kártyához. Az ajánlat 2006. január végéig, új Pannon GSM szerződés kötése esetén érvényes.
A 2005. augusztus 1-től jövő év január 31-ig tartó, a Pannon GSM és a Hewlett-Packard Magyarország Kft által közösen szervezett akció időtartama alatt minden, a HP viszonteladóinál vásárolt hordozható személyi számítógép mellé egy, a Pannon GSM által kibocsátott kupon is jár. A bruttó 10.000 forint értékű utalvány a Pannon GSM értékesítési pontjain – a Pannon Shopokban, illetve a Pannon Partnereknél – váltható be előfizetés és GSM kártyatelefon (Pannon MobiCard vagy MobiCard Plusz) együttes vásárlása esetén.

A Pannon MobiCard Plusz a Pannon GSM Mobil Iroda portfoliójának egyik sarokköve. Az idén tavasszal piacra bocsátott terméket elsősorban a hordozható számítógéppel rendelkező ügyfelekre gondolva fejlesztette ki a Pannon GSM, még gyorsabbá és egyszerűbbé téve számukra a vezeték nélküli adatkommunikációt. A MobiCard, illetve az EDGE-kompatibilitással is felvértezett MobiCard Plusz teljes körű adatátviteli kiszolgálást biztosít, a hálózati hozzáféréstől kezdve a fax és SMS küldésén át az e-mailezésig. A Pannon GSM folyamatosan bővülő mobil szélessávú hálózata által biztosított nagy adatátviteli sebesség az ország sűrűbben lakott területein, így Budapesten, a Balaton környékén és a nagyobb vidéki városokban is igénybe vehető. A HP hordozható számítógépei és a Pannon GSM MobiCard szolgáltatásai együttesen tökéletesen működő, rugalmas és kényelmes mobil irodát teremtenek – most fél évig különösen kedvező áron.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05