Pontgyűjtés a Szigeten értékes djuice-ajándékokért

Információk a Pannon GSM-től wapon és sms-ben

forrás Prim Online, 2005. augusztus 2. 14:30
Egyedülálló módon idén először mindhárom magyar mobilszolgáltató ügyfelei részére elérhetővé teszi a Pannon GSM a Sziget időtartama alatt a wapsziget.pgsm.hu színes böngészhető oldalt ahol számos érdekes és hasznos információt találunk a Szigetről, ingyenesen tölthetünk le háttérképeket és pontok gyűjtésével djuice-os ajándékokat is nyerhetünk.
Érdemes a wapsziget.pgsm.hu wapoldalra kattintani mindhárom mobilszolgáltató ügyfeleinek a rendezvény ideje alatt, mert a legfrissebb hírek, közlekedési információk, színpadi műsorok, szolgáltatások mellett értékes nyereményeket is lehet nyerni a Pannon GSM pontgyűjtő játékában. A wapos oldalon naponta kétszer jelentkező kvíz kérdésire helyesen válaszolók mobiltelefonjára pontokat ír jóvá a Pannon GSM, az összegyűlt pontokat pedig djuice-os ajándékokra lehet beváltani a djuice Siesta helyszínén.

A rendezvény főtámogatója, a Pannon GSM saját előfizetőinek egyéb wapos tartalmakat is elérhetővé tesz: így a Szigeten fellépő előadók zenéje – többek között Morcheeba, Basement Jaxx, Anima Sound System – letölthető polifonikus csengőhangként és true tone formátumban, sőt a rendezvényen készült színpadi sztárfotók is elérhetőek. A nem pannonos ügyfelek emelt díjas sms-ben kérhetik kedvencük csengőhangját vagy sztárfotóját.

A nyereményre beváltható pontokat a pannonosok sms-ben beküldött Sziget praktikák leírásával is gyűjthetik, sőt érdemes lesz részt venni az mms fotópályázaton is, a 1777-es számra küldött mms-ek is pontot érnek, a legjobb képek ráadásul másnap a wapon is láthatóak.

Azok a mobilos Szigetlátogatók, akik nem akarnak lemaradni az eseményekről a 06-20-22-002-es számon egy normál díjas sms áráért regisztrálhatnak majd a SZIGET szó elküldésével, és így egy héten át napi három sms-ben értesülhetnek a legfontosabb helyszínek programjairól. A szolgáltatásra a Pannon GSM ügyfelei a wapon is jelentkezhetnek.

A Pannon GSM nem pusztán szponzorként, hanem önálló programgazdaként is jelen lesz a Szigeten: a djuice Siesta táborhelye a keleti kényelem körülményei között kínálja fel a nyugati telekommunikáció legújabb szolgáltatását, a mobil széles sávon elérhető szórakoztató tartalmakat.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09