MS Outlook-rivális levelezőprogramot mutatott be a Corel

forrás Prim Online, 2005. augusztus 3. 18:32
A Corel Corporation bemutatta WordPerfect MAIL e-mail kliensét, amely villámgyors keresési megoldást nyújt az e-mail kliensen tárolt hatalmas mennyiségű adatok között. Ezzel a Corel lett az egyetlen irodai alkalmazásgyártó, amely teljes mértékben helyettesíteni tudja a Microsoft Outlook programot.
A WordPerfect MAIL ugyanarra a technológiára épül, mint a most már Yahoo!-tulajdonban lévő Stata Labs által kifejlesztett és széles körben elismert Bloomba e-mail program. A WordPerfect MAIL lehetővé teszi, hogy felhasználói könnyen másolhassanak át e-maileket, mappákat és kontakt információkat más levelezőrendszerekből, mint például a Microsoft Outlookból vagy az Eudorából.

Asztali számítógépekre, kisvállalkozásoknak és otthoni felhasználóknak fejlesztve

A WordPerfect MAIL a POP3 és az IMAP e-mail protokolokat is támogatja, de versenytársaival ellentétben kifejezetten egyedi asztali számítógépekre fejlesztették ki, így nem igényel drága belső e-mail szervert. A WordPerfect MAIL-t úgy alakították ki, hogy a kisvállalatok és az otthoni felhasználók, akik az e-mailt használják a mindennapi kommunikációjukhoz és információszerzésükhöz, csökkenthessék a két legnagyobb problémát okozó jelenséget: a túlburjánzó e-maileket és a spamet. Keresőképességeinek segítségével a WordPerfect MAIL villámgyorsan és rendkívüli precizitással találja meg az e-mail mappákban, a határidőnapóban vagy a címlistákban elrejtett információkat. A program új iktató- és spamszűrő képességeivel segít a beérkező levélfiókok rendszerezésében

"A WordPerfect MAIL hozzáadása a Corel termékcsoporthoz megerősítette a WordPerfect Offfice pozícióját, mint az egyetlen igazi Microsoft Office alternatíva" - jelentette ki Richard Carriere, a Corel Office Productivity részlegének vezérigazgatója.

Villámgyors e-mail keresés

A WordPerfect MAIL legkiemelkedőbb tulajdonsága a hihetetlenül gyors és átfogó keresési rendszere. A másodperc töredékéig tartó internetes keresésekkel ellentétben az e-mail keresés általában kínzó lassúságú. A WordPerfect MAIL hatalmas postaládákat, mappákat, határidőnaplókat, kontaktlistákat és akár csatolmányokat kutat át és talál rá a megfelelő információkra század annyi idő alatt, mint más e-mail kliensek.

A sebességen túl a WordPerfect MAIL rendelkezik minden olyan szolgáltatással, amit a kisvállalkozások és az egyedi felhasználók elvárnak egy e-mail klienstől. Sőt még többel is:

  • E-mail - A WordPerfect MAIL rendelkezik a szokásos, egyszerűen használható levélszerkesztő, -rendszerező és -néző eszközökkel, sőt egyszerre több email címet is tud kezelni.
  • RSS kezelés - A WordPerfect MAIL lehetővé teszi, hogy a felhasználók ugyanabban az alkalmazásban kezeljék RSS teendőiket, mint ahol az e-mail és határidőnaplójuk is van. Így könnyebben rendszerezhetik és oszthatják meg RSS információikat.
  • Határidőnapló - A naptárral eseményeket írhatunk fel, és a hasznos Date Picker segítségével már a levelezési ablakból kiválaszthatjuk a megfelelő időpontot.
  • Kontaktrendszerezés - A Contact Managerrel kontaktokat hozhatunk létre, szerkeszthetjük és rendszerezhetjük őket, más levelezési programból másolhatunk át kontaktokat és levelezési listákat állíthatunk össze. A kontakt kategóriák hatékony megoldást nyújtanak a kontaktok és kontaktlisták kezeléséhez.
  • Spamszűrés - A felhasználók spam elleni védelmét a WordPerfect MAIL a vezető spamszűrővel az SA Proxy Pro-val biztosítja. Az SA Proxy Pro ötpontos védelmet alkalmaz a spam blokkolására, tanul a tárolt e-mailekből és ezek segítségével szűri a beérkező leveleket, minimalizálva a felhasználó levelesládáját elérő spamek számát.
Kulcsszavak: Corel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50