Dobozos mobilvírus-védelem az F-Secure-tól

forrás Prim Online, 2005. augusztus 8. 12:05
Az F-Secure Corporation bemutatta az iparág első, kiskereskedelmi értékesítésre szánt, dobozos mobilkészülék-védelmi termékét. Az F-Secure Mobile Anti-Virus elsősorban az egyéni felhasználóknak és a kis- és közepes méretű vállalatoknak készült átfogó megoldás. A termék dobozos változata hamarosan megvásárolható lesz számos európai országban.
„A felhasználók idővel felismerték, hogy a mobilkészülékekre írt rosszindulatú kódok is valós fenyegetést jelentenek” – mondta el Antti Vihavainen, az F-Secure Corporation mobilbiztonsági szolgáltatásokért felelős alelnöke. „Ahogy egyre gyakrabban használunk intelligens telefonokat mindennapi feladataink elvégzéséhez, várhatóan úgy fog egyre több kártékony kód megjelenni ezekre az eszközökre. Az F-Secure viszont azon fáradozik, hogy megakadályozza e fenyegetések terjedését, mielőtt elérné a PC-k világában tapasztalható szintet” – tette hozzá Antti Vihavainen.

Az F-Secure Mobile Anti-Virus a legátfogóbb megoldás az intelligens telefonok kártékony tartalom – például kéretlen üzenetek és hibásan működő alkalmazások – elleni védelméhez. Az F-Secure Mobile Anti-Virus mobil eszközön futó valósidejű védelmet és automatikus vírusvédelmi frissítéseket kínál szabadalmaztatott SMS frissítési mechanizmuson és HTTPS kapcsolaton keresztül.

A mobiltelefonokra kínált termékekről további információt a következő weboldalon talál: http://www.f-secure.com/wireless/

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50