SMS válthatja fel a parkolócédulát

forrás Prim Online, 2005. augusztus 8. 13:52
A Centrum Parkoló Kft. üzemeltette budapesti fizető parkolási zónákban (I., II., VI., VII., VIII., XI. és XII. kerületek) a parkolás díja már mobiltelefonnal SMS-ben is kiegyenlíthető. 2005. augusztus 8-tól a T-Mobile ügyfelei számára a díjfizetés egész folyamata SMS-ben intézhető lesz, hiszen a Mobil Vásárlás szolgáltatással parkolási egyenlegüket telefonszámlájuk terhére vagy m-com egyenlegükből is feltölthetik.
A Centrum Parkoló Kft. területén mellőzhető az aprópénz vagy a parkolóóra keresgélése. Emellett a parkolási idő egyetlen SMS elküldésével bárhonnan meghosszabbítható lesz, nem szükséges újra és újra a parkolóórához fáradni. A parkolási társaság és a T-Mobile együttműködésének köszönhetően hosszabb távon a parkolócédulát teljes egészében az SMS válthatja fel.

A mobiltelefonos díjfizetés előnye, hogy a parkolás kezdetét és végét SMS-ben lehet jelezni, a szükséges díj pedig ennek alapján kerül levonásra a Centrum Parkoló Kft-nél előzetes szerződés alapján vezetett parkolási egyenlegéből. Augusztustól ezt az egyenleget T-Mobile-osok SMS segítségével is feltölthetik. Elegendő elküldeni a "3000"-es számot a 30/4444-222-es telefonszámra és egy következő üzenettel jóváhagyni a vásárlást. Az egyenleg így 3000 forinttal növekszik, a tranzakció díja pedig további 300 forint.

A T-Mobile előfizetéses ügyfelei előzetes teendő nélkül igénybe vehetik a parkolási egyenleg feltöltést, hiszen a Mobil Vásárlás szolgáltatással meghatározott összegig havi számlával utólag kifizethető az SMS-ben megvásárolt „parkolókártya”. Domino kártyásként a szolgáltatás használatához előzetesen az m-com egyenleget fel kell tölteni. A feltöltés többek között az OTP Bank, a K&H Bank, Takarékbank, Volksbank és Euronet bankautomatáinál, a CIB Internet Bankon, a CIB WAP Bankon és a CIB24 Telefonos ügyfélszolgálaton, valamint a T‑Mobile saját üzleteiben végezhető el. Az m-com egyenleg feltöltését T-Mobile Hitelkártyával rendelkező ügyfelek mobiltelefonjukon keresztül is elvégezhetik.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09