Fluke-Ipswitch: mobil hálózatmenedzsment szolgáltatások

forrás Prim Online, 2005. augusztus 10. 09:00
A kis- és középvállalatok részére hálózatmenedzsment rendszereket kínáló Ipswitch, Inc. partneri megállapodást kötött a hálózati analizátor műszereket gyártó Fluke Networks-szel, mely szerint a jövőben közösen fejlesztik valós idejű mobil menedzsment rendszereiket.
A néhány tucat aktív végponttal rendelkező kis- és középvállalatok számára nélkülözhetetlenné vált a költséghatékony és a lehető legegyszerűbben kezelhető hálózatüzemeltetés. A közös fejlesztésekkel lehetővé válik ezen hálózatok központi, folyamatos monitorozása és helyi hibaelhárítása.

„Izgatottak voltunk, hogy partneri kapcsolatba lépünk a Fluke Networks-szel, így nyújtva különleges megoldásokat a kis- és középvállalatok számára, melyekkel lehetőségük nyílik a hálózati problémák elhatárolására, és mindennél gyorsabb elhárítására,” - mondta Alex Neihaus, az Ipswitch alelnöke. „Mivel ezeknek a vállalatoknak a hálózata folyamatosan  növekszik és egyre komplexebbé válik, még fontosabb lesz a problémák felismerése, azonosítása. A két cég közötti partneri kapcsolat lehetővé teszi erőink összevonását, hogy egy egyedülálló hálózat-monitorozó megoldást adjunk a hálózati adminisztrátoroknak.”

Kulcsszavak: mobilhálózat hálózat

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50