Nagy felbontású plazmatelevízió a Panasonic fő fókusza

Kovács Attila, 2005. augusztus 14. 10:09
A Panasonic Magyarország előzetes információt közölt Fumio Ohtsubo, a Panasonic AVC Networks Company elnökének a szeptember első napjaiban Berlinben sorra kerülő IFA 2005 nemzetközi elektronikai kiállítás megnyitóján tartandó beszédéről. Ennek során a vezető japán szakember többek között azt készül elmondani, milyen előnyökkel jár a vásárlók számára a nagy felbontású plazmatelevízió.
Az előadáson Ohtsubo bemutatja, hogyan formálja át a Panasonic a már korábban bevált SD-memóriakártya, DVD és digitális televízió közötti együttműködést egy olyan formulává, amely elhozza a nagy felbontás előnyeit közvetlenül a fogyasztók otthonába. Ezen előnyök közé tartoznak a nagyobb és keskenyebb, csúcsminőségű plazmatelevíziók, a kamkorderek, a DVD-felvevők és a digitális fényképezőgépek, amelyek kitűnően hasznosítva az SD-memóriakártyák növekvő kapacitását, új lehetőségeket kínálnak a fogyasztók számára a zene, képek és filmek megosztása terén.

"A Panasonic olyan forradalmat visz véghez, amely alapjaiban változtatja meg a fogyasztók életét" - vélte Ohtsubo, hozzátéve: "ennek a forradalomnak központi eleme a televízió. A televízió eddig is az otthon meghatározó eleme volt, és a nagyfelbontású plazmaképernyők elterjedésével még inkább azzá válik majd."
Kulcsszavak: televízió Panasonic

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09