Élménynövelő Logitech kiegészítők PSP-hez

forrás Prim Online, 2005. szeptember 11. 08:33
A Logitech bejelentette, hogy a Sony PlayStationPortable (PSP) európai megjelenésével egyidőben két új taggal bővíti PlayGear termékcsaládját. Az új Logitech PlayGear GamePack egy olyan sokoldalú hordtáska, amiben egyszerre akár hat darab Universal Media Disc (UMD) és három Memory Stick multimédia kártya is elfér a PSP gép mellett. A Logitech PlayGear Collection egyetlen készletbe foglalva tartalmazza a PSP-hez készült és eddig legtöbbet eladott Logitec PlayGear Pocket védőtokot, két kiváló minőségű fülhallgatót, valamint egy audió-elosztót.

Az interneten több különböző oldal –, mint például a www.playgearpocketskins.com és a www.sengo.com/showthread.php?p=8119#post8119 – lehetővé teszi, hogy PlayGear Pocket tulajdonosok letöltsék vagy egy sablon alapján elkészítsék saját „bőrüket”, ami pontosan beleillik a védőtokba.

A Logitech PlayGear Collection készlet

A Logitech PlayGear Collection készlet a Logitech első, több terméket összefogó csomagja a PSP platformhoz. A gyűjteményben helyet kapott egy elegáns PSP védőtok, és minden, ami a kétszemélyes játékhoz vagy zenehallgatáshoz kellhet.

Logitech PlayGear Pocket védőtok – Ez az elegáns kiegészítő az NPD kutatóvállalat szerint a legnagyobb számban eladott védőtok az Egyesült Államokban. Törhetetlen műanyag váza megóvja a PSP-t a kopástól és a sérülésektől, a karcoktól és az ütődésektől. Az okos kialakítású tok fedőlapja felhajtható, így a PSP-t használata közben sem kell kivenni belőle.

Logitech® PlayGear Stealth fülhallgatók
– A PlayGear Collection készletben két darab fejhallgató van, amik neodímium-mágneses sztereó hangsugárzóiknak köszönhetően kiváló hangminőséget produkálnak, és órákon át kényelmes viselni őket. Mindkét fülhallgatóhoz három különböző méretű – kicsi, közepes és nagy – puha fültámasz jár, melyekből a megfelelőt kiválasztva a fülhallgatók stabilan megülnek a fülben, és jól kizárják a külvilág zaját.

Logitech PlayGear Share audió-elosztó
– Az audió-elosztó a PSP egyetlen 3,5 milliméteres hangkimenetéből kettőt csinál, így egyszerre két fülhallgatót is rá lehet kötni.

Ajándék tisztítókendő és csuklópánt – A Logitech PlayGear Collection nem lehetne teljes két apró ajándék nélkül: egy bőr csuklópánt segít a PSP cipelésében, és a tisztítókendővel pedig könnyen eltávolíthatóak a maszatok a PSP képernyőjéről.

PlayGear GamePack


A Logitech PlayGear GamePack hordtáska strapabíró és karcálló anyagból készült, külalakja pedig követi a PSP formatervezését. Fekete felülete és krómszínű kiemelései beleillenek a PSP színvilágába. A táska kétoldalas, lapozható, kemény zsebeiben elfér négy darab UMD lemez, és egyszerűen végiglapozva őket villámgyorsan megtalálhatjuk a keresett játékot vagy filmet. Van még rajta három kisebb zseb is, amikben Memory Stick kártyákat tárolhatunk. A nagy rekeszben van elég hely két további UMD lemeznek, vagy kisméretű fülhallgatónak, mint amilyen a Logitech PlayGear Stealth

Ár és elérhetőség


A Logitech PlayGear Collection Európában október elejétől lesz kapható €49,99 javasolt fogyasztói áron (Magyarországon még nincs végleges ár). A Logitech PlayGear GamePack novemberben jelenik meg, javasolt fogyasztói ára €14,99 lesz (Magyarországon még nincs végleges ár). A Logitech PlayGear termékcsaláddal kapcsolatos további információk megtalálhatók a www.logitech.com/playgear internet oldalon.

Kulcsszavak: játék Logitech

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09