Független szoftverkereskedők: továbbra is gyorsan terjed az SAP NetWeaver

forrás Prim Online, 2005. szeptember 13. 16:49
Jelentősen emelkedett azoknak a független szoftverkereskedőknek (ISV) a száma, amelyek hivatalosan is Powered by SAP NetWeaver partnerek lettek, tovább bővítve a programban már részt vevő partnerek táborát.

Több mint 25 iparág nyílik meg a független szoftverkereskedők előtt

Az SAP új Industry Value Networks eljárása több mint 25 vertikális iparágban teremt lehetőségeket az ISV-k számára. Az Industry Value Networks hálózatait - amelyek az ügyfelek közösségeit, mint társújítókat, a partnereket és az SAP iparági vállalati egységeit fogják át - azzal a céllal hozták létre, hogy felismerjék az ügyfeleknek azokat a nagy értéket képviselő "fájdalmas pontjait", ahol a kollektív innováció szerves része a megoldások kidolgozásának és gyakorlati megvalósításának. Ezek a megoldások az ESA-n keresztül a céges szolgáltatásokat egyfajta közös nyelvként használják fel, ezáltal generálva üzleti növekedést mind az ügyfelek, mind a partnerek körében. Az átláthatóság érdekében az SAP egy sor iparági megoldást tartalmazó térképet bocsát a program résztvevői rendelkezésére, amelyek világosan kijelölik az együttműködés nagy értéket képviselő területeit, valamint az SAP-megoldások jelenlegi és jövőbeni fókuszpontjait.

Az SAP NetWeaver, mint platform, a legátfogóbb céges megoldások kiépítésének és gyakorlati megvalósításának műszaki feltételeit biztosítja a partnerek számára, továbbá az ESA-n és az Industry Value Networks eljáráson keresztül azt az egyedülálló lehetőséget, hogy igazodjanak a világszerte több mint 28 000 céges ügyfelet ellátó több mint 25 iparági tömörüléshez. Az eljárás rálátást biztosít a szoftverkereskedőknek a legfontosabb céginformatikai irányzatokra és az ügyfelek beruházásaira, különösen ott, ahol a megoldásaik új értéket hozhatnak létre az iparági vertikumon belül vagy az iparágak között.

Az SAP NetWeaver Partner Programja nyilvánvalóan az egész piacot megrengető megoldások irányában tett első nagy lépés, különösen akkor, ha az ügyfelek hivatalosan tanúsított megoldásokkal kívánják minimalizálni platformkockázataikat. Ez pedig megteremti annak lehetőségét, hogy figyelmük előterébe az SAT integrált helyszíni automatizálási megoldásaihoz hasonló újításokat és értékeket állítsák - nyilatkozta Donald J. Frieden, az SAT Corporation elnök-vezérigazgatója.

Az SAP helyet ad a céges szolgáltatások további fórumainak

Az SAP Enterprise Services Forums céges szolgáltatások fórumai annak a mindent átfogó SAP-stratégiának az elemei, amelynek célja független szoftverkereskedők verbuválása, hogy segítségükkel az SAP kidolgozza és kiépítse az SAP NetWeaver-t, mint a legjobb platformot. A fórumok állandó betekintést kínálnak az SAP stratégiájába, mely támogatást biztosít a független szoftverkereskedőknek a Powered by SAP NetWeaver megoldásokat támogató eszközök és specifikációk kidolgozásában, illetve beszerzésében.

Az SAP felhívja a több iparág területén működő partnereit, hogy hozzanak létre olyan, a piacon meghatározó jelentőségű üzleti lehetőségeket, amelyeket az SAP vezető beosztású munkatársai a fórumok közönsége elé tárhatnak. A fórumok résztvevői egy-egy Accelerated Starter Kit készletet is kapnak az SAP-tól, amelynek segítségével a szoftverfejlesztők egy, az integrációs workshopokat, a fejlesztőmunkát támogató és tanúsító, illetve a marketinget és az értékesítést megkönnyítő előnyöket tartalmazó csomag birtokában kezdhetik meg új SAP NetWeaver-partnerségüket.

Úgy véljük, hogy az SAP partnereivel karöltve nagy lépést tett előre azoknak a lehetőségeknek a feltárásában, ahol helye van az együttműködésnek az új részvényesi értékek realizálása érdekében - jelentette ki Peter Martin, az Invensys Process Systems teljesítménymenedzsmentért felelős alelnöke. - Az általunk kifejlesztett ArchestrA platformra épülő és az SAP NetWeaver platformon futó Invensys Wonderware szoftvermegoldások új képességeket állítanak a termelés- és teljesítményirányítás javítását célzó dinamikus kihívás szolgálatába .

Az SAP nem enged a platformok nyitottsága iránti következetes elkötelezettségéből, aminek tanúbizonysága annak a fórumnak a létrehozása, ahol a független szoftverkereskedők megismerhetik és vállalkozásuk fejlesztése érdekében kiaknázhatják az SAP NetWeaver erejét - fejtette ki George Paolini, az SAP Platform Ecosystem Development részlegének elnökhelyettese. - Az ISV-k előtt a lehetőségek széles körét nyitottuk meg. Kézzelfogható a hatalmas érdeklődés az SAP NetWeaver Partner Programja iránt, amit az első Enterprise Services Forum sikeres megrendezése is jelez. A több mint 25 iparág területéről származó gyártási ismeretek megosztásával és az információk cseréjével az SAP komoly lehetőséget biztosít a független szoftverkereskedőknek ahhoz, hogy jobban megismerjék és megértsék ügyfeleik igényeit. Ugyanilyen fontos, hogy azok a lépések, amelyeket jelenleg mint közösség teszünk, a jövőben erősíteni fogják a vállalatok innovációs és fejlődőképességét, amiből az ESA, mint a dinamikus piaci növekedést lehetővé tevő tényező veszi ki a részét.

Kulcsszavak: konferencia SAP

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az SAP AI-alapú fejlesztéseivel a gyáripar is átalakul

A termelékenység, a hatékonyság és a precizitás újabb szintje érhető el azokkal az AI-alapú fejlesztésekkel, melyeket az SAP mutatott be az ellátási láncokhoz kapcsolódó megoldásaiban a Hannover Messe kiállításon. A valós idejű adatokból származó, mesterséges intelligencia által felfejtett következtetések abban segítenek a vállalatoknak, hogy jobb döntéseket hozzanak az ellátási láncok egészében, racionalizálják a termékfejlesztést és javítsák a gyártás hatékonyságát.

2024. április 25. 16:31

Kiderült, hogy állnak a magyarok a robotokhoz

Idén is kitárta kapuit a HVG Állásbörze, ahol több mint száz munkaadóval személyesen és hibrid formában is találkozhattak azok az álláskeresők, akik ellátogattak április 17-19-e között a Papp László Budapest Sportarénába. Mindenki kedvence, a Bastion Group robotkutyája is jelen volt az eseményen, ahol hatalmas volt az érdeklődés a robotika iránt.

2024. április 25. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50