Raul Ros a 3Com EMEA régióinak alelnök-vezérigazgatója

forrás Prim Online, 2005. szeptember 20. 16:31
Az iparágban már kipróbált veterán kiemelkedő eredményeket ért el a nemzetközi kereskedelemben, nagy sikerek fűződnek a nevéhez az ügyfélkapcsolatok erősítésében, és a célterület piaci fejlődésének felgyorsításában.
A 3Com a mai napon bejelentette, hogy Raul Ros-t nevezi ki a vállalat európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) régióinak alelnök-vezérigazgatójává. Ros James M. Fiegernek, a világkereskedelmi és szolgáltatási alelnöknek közvetlen alárendeltje lesz; ebben a pozícióban ő lesz felelős minden vállalkozás, kis- és középvállalat (KKV) kereskedéséért, valamint a menedzsment összefogásáért a 3Com legfontosabb eladási területein.

Sikeres kereskedelmi vezetőként és menedzserként a technológiai és adathálózati szektorban szerzett 20 éves tapasztalatával Ros olyan egyedülálló képességről adott tanúbizonyságot, melynek segítségével a vállalati célkitűzéseket az ügyféligényekkel mind üzleti érték mind technikai szempontból is sikeresen egyeztette össze. Legutóbb a 3Com közép- és dél-amerikai alelnök-vezérigazgatójaként Ros, a közvetlen eladásoknak és partnerfejlesztésnek köszönhetően, valamint a szolgáltatások és a kínálatot javításával, éveken át folyamatos bevétel növekedést ért el a régióban.

Mielőtt a 3Comhoz jött volna Ros a következő helyeken töltött be vezetői pozíciót: Redback Networks Inc., Lucent Technologies Inc., GE Capital and IBM Corporation.

Kulcsszavak: CIO 3Com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05