Az SAP és az IBM nagy teljesítményű analitikai megoldást fejleszt

forrás Prim Online, 2005. szeptember 23. 08:11
Az SAP és az IBM olyan kedvező költségszintű, nagy teljesítményű analitikai megoldáscsomag közös tesztelésére és piaci bevezetésére készülnek, amely megkönnyíti ügyfeleik számára a kritikus üzleti információk gyűjtését, tárolását és elemzését.
Az SAP NetWeaver nagy teljesítményű analitikai képességeit az IBM BladeCenter és TotalStorage rendszerekkel ötvöző megoldás soha nem látott teljesítményt és rugalmasságot ígér az üzleti intelligencia (Business Intelligence, BI) világában. A megoldáscsomag fejlesztése és tesztelése teljes mértékben IBM BladeCenter és IBM TotalStorage DS4300 rendszerkonfigurációkon zajlik. A bejelentésére a 2005 szeptember 21. és 23. között Bécsben megrendezett SAP TechEd® ’05 konferencián került sor.

Az üzleti információk egyre bővülő tömegét kezelő ügyfeleknek nagy mennyiségű adatokon kell erősen interaktív lekérdezéseket futtatniuk. Ha a magas szintű lekérdezési teljesítményért cserébe nem akarnak kompromisszumot kötni a lekérdezési rugalmasság terén, új, rugalmasabb, szabadabban skálázható, és a korábbi rendszereknél jobb teljesítményjellemzőket illetve rendelkezésre állást nyújtó, adaptív számítástechnikai platformot kell beszerezniük.

A nagy teljesítményű analitikai megoldáscsomag biztosítja ezeket a képességeket. Segítségével a vállalatok felgyorsíthatják innovációs ciklusidejüket, mivel dolgozóik másodperceken belül hozzájutnak azokhoz a kritikus információkhoz, amelyek manuális összegyűjtése több órát venne igénybe. Ráadásul ezzel a megoldással több felhasználó hajthat végre párhuzamos lekérdezéseket, így a szervezet különböző szintjein a dolgozók széles köre nyerhet mélyreható betekintést az üzleti működésbe. A kezdeti időszakban a közös analitikai megoldáscsomagot az SAP Business Information Warehouse és az SAP NetWeaver Business Intelligence rendszereket futtató ügyfelek vehetik majd igénybe.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A MITTE az ügynökségi partnere a világ első tokenizált naperőmű projektjének

A MITTE felel a globális zöld energia vállalat, a Sunmoney Solar Group almárkájának branding és social feladataiért, illetve a Sunmoney 360 app design feladataiért.

2024. április 19. 16:59

Új szintet léphet az MI-forradalom az adatközpontokban

Együttműködési megállapodást kötött a Schneider Electric és az NVIDIA, a két cég összefogásának köszönhetően megnyílik az út a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazásokat még jobban támogató, ugyanakkor energiahatékonyan működő adatközpontok kialakítása előtt. A megállapodás részeként a Schneider Electric leányvállalata, az AVEVA digitális iker platformját összekapcsolják az NVIDIA Omniverse megoldásával, egységes környezetet biztosítva a virtuális szimulációhoz és az együttműködéshez.

2024. április 19. 13:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09