Online jegyfoglalás akár 5.500 Ft kedvezménnyel

Megújult a www.lufthansa.hu

forrás Prim Online, 2005. szeptember 26. 13:10
Megújult a Lufthansa Légitársaság internetes jegyfoglaló rendszere a www.lufthansa.hu-n, amely különösen az átszálló utasok jegyfoglalását könnyíti meg. A felhasználóbarát, könnyen áttekinthető rendszer a legkedvezőbb árú repülőjegyet ajánlja fel az utazni vágyóknak, számításba véve az utazás időpontjának rugalmas tervezését. Az új jegyfoglalási rendszerrel nemcsak a heti 112 Budapestről üzemeltetett Lufthansa járatra, hanem a világ 76 országának 181 városába válthatnak jegyet az utasok.
A www.lufthansa.hu oldalon található foglalási rendszer az úti cél, a tervezett dátum, valamint a komfortfokozat megadása után egy táblázatot jelenít meg a dátumot megelőző és követő három nap kínálatával, és az elérhető járatokra szóló jegyek áraival. A táblázat kiemeli a legkedvezőbb jegyárakat, így az utas – a költségmegtakarítás érdekében – akár módosíthatja is eredeti tervét, és választhat például egy nappal korábbi vagy későbbi járatra szóló, kedvezőbb árú jegyet. Amennyiben az utas időbeosztása nem teszi lehetővé az előre kitűzött dátum megváltoztatását, a rendszer az adott napra ajánlja a legkedvezményesebb árú jegyet. További előny, hogy – a korábbi rendszerrel összehasonlítva – a felhasználó jóval rövidebb idő alatt, kevesebb kattintással jut hozzá a járatinformációkhoz. A foglalással egyidőben megtekinthető, hogy hány mérföldet gyűjt az utas a kiválasztott repülőút során a Lufthansa Miles&More törzsutasprogramjában. Tengerentúli járatok esetén az ülés, valamint az étkezési preferencia is megadható a foglalással egyidőben.

A foglalást követően, az utas a foglaláskor használt hitelkártyájával a budapesti reptéren elhelyezett Lufthansa check-in automaták vagy bármely Lufthansa check-in pultnál megkaphatja beszállókártyáját. Hogy a foglalás ne csak kényelmes legyen, hanem anyagi előnyt is biztosítson, a Lufthansa a jegyfoglalási díjból 3500 forintot elenged, és további 2000 forintos kedvezményt biztosít az elektronikus úton vásárolt jegyekre.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09