"Okos szűrő"-vel emeli védelmi szintjét a McAfee

forrás Prim Online, 2005. szeptember 26. 18:17
A díjnyertes SmartFilter („okos szűrő”) technológia és adatbázis beépítése a Secure Content Management („biztonságos tartalomkezelés” - SCM) alkalmazásba egy új biztonsági szintet nyújt, amely lehetővé teszi az adminisztrátor számára, hogy blokkolja a rosszindulatú kódokat, adathalászatot, kémprogramokat és egyéb online fenyegetéseket tartalmazó weblapokat. A McAfee közvetlenül viszonteladói hálózatán keresztül fogja értékesíteni az új, integrált terméket.
„A SmartFilter egy szűrő megoldás, ami egy további védelmi szintet kínál ügyfeleinknek” – mondta Vincent  Rossi, a McAfee termékmarketing és termékmenedzsment osztályának vezető alelnöke. „A Secure Computing cég SmartFiltere tökéletesen illeszkedik platformunkhoz. A SmartFilter testre-szabható adatbázisa 69 kategóriára van felosztva, így ügyfeleink egyszerűen ellenőrizhetik és kezelhetik a webtartalmak elérését.

A McAfee SCM alkalmazásokra optimalizált SmartFilter kiváló teljesítményt nyújt és más, elterjedtebb architektúrákhoz képest jobb a válaszadási idő-csökkentő képessége is. A SmartFilter lehetővé teszi a cégek számára a kimenő forgalom ellenőrzését. A technológiát jelenleg is több ezer vállalat alkalmazza munkakörnyezetének ellenséges tartalmaktól való megóvása érdekében, a jogi költségek csökkentésére, és olyan biztonsági kockázatok elleni védelemre, mint a kémprogramok, vírusok és rosszindulatú kódok, amelyek az alkalmazottak internethasználata során juthatnak be hálózatukba. A SmartFilter elsőrendű választást jelent az iskolák és könyvtárak számára is, mivel védelmet biztosít a tanulók számára az illegális internettartalmakkal szemben, ugyanakkor segítségével ezen intézmények eleget tehetnek a Gyermekek Internetes Védelméről szóló törvénynek (CIPA) is.

A McAfee Secure Content Management programcsaládja teljes körű web- és e-mail biztonságot nyújt kis- és középvállalkozásoknak egyaránt. Első osztályú platformjaik védelmet nyújtanak a kémprogramok, a nem megfelelő webtartalmak, az adathalászat, a spamek, az ismert vírusok és trójaiak ellen. Ez az átfogó védelem szükségtelenné teszi több, különböző biztonsági termék használatát, csökkentve a fizetendő jogdíjak költségeit, és, mivel a megoldások alkalmazás-alapúak, könnyű őket telepíteni és gyakorlatilag nem igényelnek karbantartást.
Kulcsszavak: security McAfee

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50