Revolution Software: 200 milliós Navision-bevezetés

forrás Prim Online, 2005. október 3. 14:14
Az SCD Holding (CE) Rt., Magyarország egyik vezető ingatlanfejlesztő cégcsoportja a Revolution Software-t választotta partneréül új, Microsoft Navision-alapú integrált vállalatirányítási rendszerének bevezetéséhez. Az SCD Holding (CE) Rt. a nagyszabású informatikai beruházás szükségességét a cégcsoport folyamatos bővülésével, a tavalyi évben felmutatott 20 milliárd forint összértékű beruházásaival, a 2005. januárjától kialakított négy új üzletágának megjelenésével, valamint további terjeszkedési terveivel indokolta. A Navision-rendszer bevezetésétől az SCD Holding (CE) Rt. tevékenységének eredményes racionalizálását, a hatékonyság növelését, a vállalat üzleti folyamatainak optimalizálhatóságát várja. A beruházás összértéke 200 millió forint.
A négy fő üzletág – Vagyonkezelés és ingatlanfejlesztési-, Turisztikai-, Építőipari-, valamint Pénzügyi Lízing üzletág – köré szerveződött, 1,185 milliárd forint alaptőkéjű SCD Holding (CE) Rt. a tulajdonában található Siotour Rt. kemping és fedett szálláshely hálózatának hatékony üzemeltetéséhez, annak vállalatirányítási folyamatainak kezelésére négy, nemzetközi informatikai rendszerszállító céget minősített. A pályáztatási folyamatot követően a vállalatcsoport a Revolution Software által kínált Navision vállalatirányítási rendszert választotta.

Mivel a cégcsoporton belül az új rendszer alkalmazásával szinte minden területen ugyanolyan riportolási folyamatokat és egységes kontrolling rendszert kívánnak megvalósítani, így az új vállalatirányítási rendszer kiválasztásánál a megbízhatóságon túl fontos szempont volt a menedzsment munkáját segítő információk azonnali, online, és „up to date” megszerezhetősége.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50