HotDog.hu: Közösségi portált indít a Sanoma

forrás Prim Online, 2005. október 5. 10:16
2005 októberétől a Sanoma Budapest Kiadói Rt. elindította új közösségi portálját HotDog.hu néven. A kiadó a site indításával a fiatal, 14-29 éves célcsoporthoz szól. Azoknak az aktív internet-használóknak kíván találkozási pontot biztosítani, akik számára fontos az önkifejezés.
A HotDog.hu a Sanoma Budapest saját fejlesztésű site-ja, melynek indítását többhónapos tervezői munka, fejlesztés és piackutatás előzte meg. A HotDog.hu portál vezetője Vidó Viktor, aki a Startlapnál illetve a Lap.hu mozgalomnál szerzett tapasztalatait használta fel a termék koncepcionális tervezése és kivitelezése során.

A közösségi site-ok létrehozása új irányzat az internet világában. A site tagjai nem hagyományos médiafogyasztók, sokkal inkább témaalkotók, trendteremtők. A HotDog.hu olyan, amilyenné tagjai formálják, hiszen a látogatók azt a tartalmat fogyasztják, amit maguk állítanak elő a site szolgáltatásainak segítségével.

A HotDog.hu emellett szövevényes, izgalmas kapcsolatépítő rendszer is egyben, amely a kétfős párbeszéd mellett támogatja kommunikációs csoportok létrehozását, de mindenek előtt teret ad az egyéni és a csoportos önkifejezéshez. A HotDog.hu regisztrált tagja létrehozhat saját blogsite-ot, készíthet magazint, fotóalbumot, véleményt nyilváníthat aktuális kérdésekben, hozzászólhat fórumokhoz. A site alkalmas arra is, hogy baráti társaságok saját, zárt közösségi fórumot hozzanak létre, amely csak számukra elérhető. Ezen lehetőségek mellett új, máshol ritkán vagy egyáltalán nem látott eszközök is helyet kaptak a HotDogon. A portál hatalmas, pulzáló és élő világ, melyet alkotói, a HotDog.hu tagjai tartanak életben, formálnak, fejlesztenek. Az aktív tagok pedig elismerésre számíthatnak. Minden interakcióért HotDog pont jár, amely levásárolható a portál saját boltjában, továbbá lehetőség van különböző jelvények megszerzésére is, melyek virtuálisan vagy épp a valóságban is a felhasználóhoz kerülnek.

A HotDog.hu-n hetente jelennek meg ismert arcok, sztárok, véleményvezérek, VIP vendégek, akikkel a tagok online kapcsolatba kerülhetnek, kommunikálhatnak. Nem utolsó sorban pedig szinte minden nap van nyereményjáték, verseny, melyen bárki megmérettetheti magát méghozzá HotDog pontokért vagy értékes nyereményekért. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50