Kicsi, de nagy tudású Allied Telesyn kapcsoló

forrás Prim Online, 2005. október 9. 15:25
A végponttól végpontig terjedő Ethernet/IP alapú kapcsolómegoldások globális szállítója, az Allied Telesyn (AT) most a hálózati iparág legkisebb, nagy sávszélességű multiszolgáltatású kapcsoló családjával jelentkezett.
A Mini-MAP 9100 a világ legkisebb IP alapú "hozzáférési-hálózati" (access network) kapcsolója.

A MiniMAP 9100 egy hárommodulos IP hozzáférési platform, amely ugyanazon interfészeket használja, mint az AT nagyobb méretű, és több csatlakozással ellátott iMAP 9400-as, és 9700-as eszközei. A készülék számos szabványt támogat egyazon platformon belül, mint például az xDSL (ADSL2+, G.SHDSL, VDSL), a POTS, az E1/T1, a GbE, vagy az FTTx. Elsősorban azoknak szolgáltatóknak ajánlható, akik költséghatékonyan kívánnak belépni az FTTx, és IP Triple Play szolgáltatói piacra. Alkalmazása hasznos lehet szállodákban, oktatási intézményekben, irodaházakban, illetve minden olyan területen is, ahol kisebb számú felhasználó vagy nagy távolságban, vagy eltérő igények mellett kíván a hálózathoz csatlakozni.

A MiniMAP 9100 azoknak a szolgáltatóknak is ajánlott, akik kisebb portsűrűségű megoldásokat keresnek a piacra lépéshez, vagy egy kisebb felhasználói terület lefedéséhez. Amilyen mértékben a szélessávú szolgáltatások előfizetői száma növekszik, olyan ütemben lehet a MiniMAP 9100-as eszközt további, az Allied Telesyn iMAP családjába tartozó eszközökkel egységes rendszerbe kapcsolni. Az AT szerint ez a fajta hálózatnövekedési stratégia kiemelt értéket jelent a szolgáltatók számára, hisz nem kell előre megfizetni az igényeknél nagyobb hálózat árát, hanem a cégek növekedési ütemében lehet a fejlesztéseket végrehajtani.
Kulcsszavak: Allied Telesyn

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50