Symantec: Ügynökprogram nélküli megfelelőségi megoldás cégfelvásárlással

forrás Prim Online, 2005. október 11. 12:46
A Symantec ma jelentette be, hogy véglegesen megállapodott a BindView Development, az ügynökprogram nélkül működő, informatikavédelmi megfelelést biztosító szoftvert gyártó céggel. A hatóságok és a BindView részvényeseinek hozzájárulására váró, 209 millió dolláros, illetve részvényenként értve 4 dolláros készpénzügylet várhatóan 2006 első naptári negyedévére zárul le. A felvásárlás lezárultát követően a Symantec egy átfogó, szabálymegfelelést és sérülékenységkezelést nyújtó, ügynökprogrammal vagy anélkül működő megoldást tud kínálni ügyfeleinek.
„Napjaink nemzetközi szervezetei folytonosan változó védelmi környezettel kényszerülnek szembenézni. Emellett számos hatósági előírásnak is meg kell felelniük” – mondta Ajei Gopal, a Symantec megoldások, szövetségek és üzemeltetés területének alelnöke. „Türelmetlenül várjuk, hogy ügyfeleinknek a BindView élen járó, ügynökprogram nélküli megfelelőségi megoldását kínálhassuk. Nem csak az ügyfeleink informatikavédelmi és szabálymegfelelési kívánalmainak teszünk majd eleget a termékeink képességeivel, hanem a megfeleléshez kapcsolódó költségeket és bonyolultságot is csökkenteni tudjuk majd.

Az ügynökprogramra épülő és az azt nem használó szabálymegfelelési megoldások kiegészítik egymást az informatikai környezetben. Mindegyikük más-más igényt elégít ki. A Symantec ügynökprogramra épülő technikája a szabályoknak való megfelelést és a sérülékenységeket teljes körűen kezelhetővé teszi. Jól illeszkedik a bonyolult és vegyes összetételű informatikai környezetben létező vállalatok igényeihez. A BindView ügynökprogramot nem használó, az informatikai személyzetet kevésbé igénybe vevő rendszere ideális az olyan szervezetek számára, amelyeknél nagy számú, nem központi elhelyezkedésű rendszert kell kezelni. Ilyenek a vállalatszerte található irodai Windows-gépek.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09