Új MKB-T-Mobile hitelkártya

forrás Prim Online, 2005. október 13. 17:05
A mobilcég platinakártyás ügyfelei által igénybe vehető Gold Hitelkártyát követően 2005. október 17-től a T-Mobile Kapcsolat Aranykártya Program (K.A.P.) részeként az előfizetéses aranykártyás magánügyfélkör számára is elérhető hitelkártya kerül bevezetésre MKB-T-Mobile Hitelkártya néven. A hitelkártya nemzetközi hátterét a MasterCard kártyatársaság emblémája szavatolja.
A T-Mobile a hazai mobilcégek közül elsőként vezette be hűségprogramját, amelyet később folyamatosan bővített és kártyás ügyfeleire is kiterjesztett. A K.A.P. a hazai mobilpiacon a kedvezmények és különleges ajánlatok egyedülálló választékát kínálja. Ennek részeként ugyanis a mobilcég előfizetői pontokat gyűjthetnek, akciós áron cserélhetik le újabbra készüléküket, többféle tarifakedvezmény közül választhatnak és Arany- vagy Platinakártyájukkal számos cég és szolgáltató előnyös ajánlatából válogathatnak.

Ilyen kedvező ajánlat volt a hazai bankszektor meghatározó szereplője, az idén 55 éves MKB Bank és a T-Mobile Magyarország Rt. partneri együttműködésében 2005 márciusában bevezetett közös MKB-T-Mobile MasterCard Gold Hitelkártya is.

A kedvező fogadtatásra tekintettel az MKB Bank és a T-Mobile az akció kiterjesztéséről döntött, így a K.A.P. hűségprogram részeként októbertől az aranykártyás előfizetéses magánügyfelek számára is elérhetővé válik a közös Hitelkártya. A hitelkártya birtokosa a mobilszámla kiegyenlítési lehetőségen túl a rendelkezésére álló hitelkeretet bármilyen egyéb célra is szabadon felhasználhatja. A hitelkártyához egyszerűsített hitelbírálat tartozik, az ügyfeleknek néhány meghatározott feltétel mellett csak azt kell igazolni, hogy a T-Mobile előfizetéses aranykártyás magánügyfelei. Az egyszerűsített eljárással igénybe vehető hitelkeret 150 ezer forint, amely azonban egyéni kérésre a hitelbírálattól függően akár az 1 millió forintot is elérheti.

Az MKB Bank a gyorsított hitelbírálatot a minimális adminisztrációval is igyekszik elősegíteni: kevés dokumentumot kér és gyors ügymenetet biztosít. A hitel elbírálása - amennyiben minden információ adott és nincsenek akadályozó tényezők - 3 napot vesz igénybe, a kártya legyártása pedig 1 hét alatt megtörténik.

Az aktuális hitelkamatra vonatkozóan az MKB Bank, mint minden hitelkártya termékénél, így az MKB-T-Mobile Hitelkártya esetében is vállalta, hogy a magyar bankpiacon fellelhető, tartósan legkedvezőbb kondíciót nyújtja a T-Mobile ügyfelei részére.

A hitelkártya egyik kiemelt előnye a szabadon elkölthető, és visszatörlesztéskor újra felhasználható hitelkeret, melyet vásárlásra az ügyfelek mind külföldön, mind belföldön díjmentesen használhatnak. Az MKB Bank díjmentes MobilBANKár szolgáltatása segítségével az ügyfél automatikusan kap SMS-ben tájékoztatást a kártyás költésekről, az egyenlegéről, hó végén pedig a törlesztéshez kapcsolódó tudnivalókról (minimális törlesztési kötelezettségről, fizetési határidőről, elmulasztott törlesztési kötelezettségről). Ugyanígy az MKB Bank internetes szolgáltatása, az MKB NetBANKár is díjmentesen biztosít az ügyfelek részére információt a hitelkerethez kapcsolódóan.

Az új hitelkártya további előnye, hogy akár 45 napos kamatmentes hitellehetőséget biztosít - amelyet a kártyával történő fizetés, valamint a T-Mobile mobilszámla automatikus (csoportos beszedési megbízás útján történő) kiegyenlítése esetén nyújt a bank.

Az ügyfélkör kényelmét szolgáló, illetve érdeklődésük felkeltését célzó kedvezmények közé tartozik az ingyenes külföldi utazási biztosítás, amely magában foglalja a betegség-, baleset és poggyászbiztosítást is, ráadásul igen magas, 30 000 eurós összeghatárig.
Kulcsszavak: MKB T-mobile-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50