iPod tok tervező versenyt ír ki az Apple magyarországi képviselete

forrás Prim Online, 2005. október 17. 19:12
Az Apple magyarországi képviselete nevében az ARC és a Morpho Communications iPod tok pályázatot hirdet ipar- és képzőművészek, ipar-, és képzőművész diákok és hallgatók, valamint a téma iránt érdeklődő alkotók számára. A verseny lehetőséget nyújt a pályázóknak arra, hogy mindennapi feladataik mellett egy már-már kultikus tárgy, az Apple iPodok számára olyan tokokat és táskákat tervezzenek, amely - a számtalan egyéb kiegészítőn kívül - egyedivé teszi az mp3 lejátszókat és védelmet is nyújt a mindennapos használat során. A pályamunkákat kilenc fős zsűri bírálja majd el, a tokokból kiállítás is nyílik decemberben az Andrássy út 4. szám alatti Apple Centerben, továbbá az értékes nyeremények mellett a legjobbaknak lehetősége lesz az általuk tervezett tokok Apple hivatalos kiegészítőként való értékesítésére is.
A pályázatra olyan tervek is beküldhetők, amelyek speciálisan Magyarországra jellemző motívumok felhasználásával készültek, korszerű és eredeti módon fejezik ki a termékkör készülésének helyét, igazodva a zömmel fiatalokból álló vásárlócsoport vizuális világához.

A pályázatok leadási határideje: 2005. november 11. A pályázatra való jelentkezési lapokat a www.arcmagazin.hu , vagy a www.apple.hu oldalról lehet letölteni. A pályázattal kapcsolatos bárminemű kérdést, az arcproject@apple.hu e-mail címen, és a 3450-452-es telefonszámon lehet feltenni (9-17 óráig).

A pályázatokat esztétikailag, tartalmilag, valamint a technikai, anyagi és kivitelezhetőség szempontjából a következő zsűri bírálja el:

Bakos Gábor, Magyar Képzőművészeti Egyetem, @®©
Geszti Péter, dalszövegíró, @®©
Iván Júli, divattervező Artista studió
Lakatos Márk, stylist
Emanuele Massimo, Apple magyarországi képviseletének ügyvezetője
Mészáros Péter, Kreatív újság művészeti vezetője
Pohárnok Mihály, Design Terminál Kht. ügyvezető igazgatója
Stefan Lengyel, Iparművészeti Egyetem Formatervezői Tanszék tanszékvezetője
Szőllősy Barbara, formatervező, Városi tájképcsoport
Kulcsszavak: pályázat iPod Apple-hu

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50