Cégcsoportot alapít a Mirai Interactive és a red-stars

forrás Prim Online, 2005. október 19. 11:26
Arcus Interactive Group néven közös részvénytársaságot alapít a Mirai Interactive Kft. és a red-stars Rt. A két eddigi versenytárs mostantól közös stratégiai és pénzügyi irányítás mellett működik.
"A red-stars és a Mirai csapata nagyon hasonlóan látja az interaktív piac fejlődését. Az Arcus Interactive Group mostantól optimális szervezeti keretek között, minden eddiginél hatékonyabban szolgálja ki a csoport ügyfeleit, és alkalmazza a digitális média adta kommunikációs üzleti lehetőségeket" - mondta Szilágyi Péter, az Arcus Interactive Group Rt. vezérigazgatója, aki egyúttal a Mirai Interactive ügyvezetője is.

"Bizonyítani fogjuk, hogy egy nagy csapattal dolgozó ügynökség is működhet rugalmasan. Az Arcus Interactive Group lényege, hogy minden projekttípushoz a legnagyobb üzleti értéket teremtő költséghatékony megoldásokat és ügyfélkapcsolati mechanizmust tudja hozzárendelni" - fogalmazott Szénási Zoltán, az Arcus igazgatóságának elnöke, vezérigazgató-helyettese, a red-stars Rt. vezérigazgatója.

Az interaktív marketing-kommunikációs tanácsadással és stratégiai tervezéssel, kreatív tervezéssel, kivitelezéssel illetve online média tervezéssel és vásárlással foglalkozó Arcus csoport összesített árbevétele a 2005. évben már meghaladja a félmilliárd forintot, míg a tulajdonosok a 2006. évre legalább 30-40%-os árbevétel-növekedést terveznek.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50