Szolgáltatásként kínált vállalati IT-biztonság az F-Secure-tól

forrás Prim Online, 2005. november 5. 08:47
Az F-Secure bemutatta az F-Secure Service Platform for Enterprises megoldást, amely a szolgáltatók számára egy nagyvállalatoknak is értékesíthető IT-biztonsági szolgáltatási platformot és üzleti modellt kínál. Az F-Secure Service Platform for Enterprises átfogó megoldás olyan szolgáltatók számára, melyek biztonsági, hosting, alkalmazás karbantartási, adattárolási szolgáltatásokat nyújtnak ügyfeleiknek.
„Ma valóban a vállalati biztonsági szolgáltatások forradalma zajlik. A vállalatoknak szolgáltatásként kínált biztonságról már régóta beszélnek, de egészen mostanáig soha senki nem valósította meg. Az F-Secure Service Platform for Enterprises megoldással kiteljesedett a kiszervezhető IT-szolgáltatások köre” – mondta el Risto Siilasmaa, az F-Secure vezérigazgatója. „Az F-Secure éveken keresztül dolgozott partnereivel a technológián és az üzleti modellen. Mostanra teljesen megbizonyosodtunk róla, hogy az F-Secure Service Platform™ for Enterprises nagyon is valós igényt elégít ki: a szolgáltató vállalatok ezentúl akár különálló szolgáltatásként, akár egy nagyobb szolgáltatási csomag részeként képesek biztonsági szolgáltatásokat nyújtani” – tette hozzá Risto Siilasmaa.

Az F-Secure Service Platform for Enterprises az F-Secure díjnyertes technológiáit előfizetés-alapú árazással kínálja, valamint rugalmas licenckezelést és további értéknövelt Service Partner szolgáltatásokat nyújt. A szolgáltatások magukban foglalják a termékfejlesztési ütemtervekhez való hozzáférést, a szolgáltatópartneri támogatást, értékesítési, marketing és támogatási eszközöket, melyek lehetővé teszik a szolgáltatóknak, hogy a biztonságot szolgáltatásként kínálják a végfelhasználó vállalatoknak.

Az F-Secure skálázható, felhasználóbarát megoldása a legújabb fenyegetések ellen is védelmet jelent. Az iparág leggyorsabban frissített vírusadatbázisa nyújtotta biztonságon túl az F-Secure megoldását választó szolgáltatók a hét minden napján, 24 órában vehetik igénybe az F-Secure technikai támogatását. Az F-Secure® Service Platform™ for Enterprises megoldással a vállalatok testre szabható szolgáltatásokat nyújthatnak ügyfeleiknek, a tartalomvizsgálat, a kémprogramok, illetve a spam elleni védelem, a személyi tűzfal és a behatolás-védelem területén. Mindezek a szolgáltatások egy központosított felügyeleti rendszeren keresztül költséghatékonyan elvégezhetők, irányíthatók és karbantarthatók a szolgáltató műveleti központjából.

Az F-Secure Szolgáltató Partnerek saját, értéknövelő szolgáltatásokat is kifejleszthetnek az F-Secure Service Platform segítségével. Ezek a szolgáltatások lehetnek többek között felügyeleti és biztonság-kezelési szolgáltatások, vírusok és kémprogramok hálózaton keresztüli keresése és biztonsági események felügyelete.
Kulcsszavak: vírus security F-Secure

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50