Új Fujitsu Storagebird LAN: külső merevlemez az utólagos bővítéshez

forrás Prim Online, 2005. november 3. 15:10
A Fujitsu Siemens Computers bemutatta legújabb, esztétikus kialakítású, külső meghajtóját. A nagy kapacitású adattároló eszközöket igénylő digitális video- és képfeldolgozó alkalmazások egyre népszerűbbek a felhasználók körében. Ezzel párhuzamosan természetesen a mind jelentősebb kapacitással rendelkező merevlemezek iránt is megnövekedett az érdeklődés. A Fujitsu Siemens Computers legújabb Storagebird LAN elnevezésű külső merevlemeze tökéletes megoldást kínál az utólagos bővítésre.
Az új berendezés a legigényesebb felhasználók számára is megfelelő választás, hiszen teljesítménye mellett, esztétikai kialakítása is megkülönbözteti elődeitől és versenytársaitól. Elfelejthetjük a csúnya, dobozokat, amelyeket nem győztünk az íróasztal alá rejteni. Az új Storagebird LAN modern kialakítású, alumínium házával bármelyik nappali díszévé válhat.

A Fujitsu Siemens új merevlemeze 160 GB-os kapacitásával képes fotóink, videóink, vagy egyéb adataink tárolására. Használata rendkívül egyszerű, miután egy Ethernet porton keresztül csatlakoztattuk számítógépünkhöz vagy routerünkhöz, Plug&Play funkciója azonnal lehetővé teszi a teljes körű felhasználást, külön driver-ek telepítése nélkül. A Storagebird LAN ráadásul önálló FTP szerverként is képes kiszolgálni igényeinket, így barátainkkal is megoszthatjuk fotóink, vagy kívánt adataink.

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05