ADSL 4 hónapig ingyen, dinamikus tárhely-akcióval kiegészítve

forrás Prim Online, 2005. november 5. 16:25
Jelentősen csökkentette egyéni és üzleti ADSL-díjait a GTS-Datanet. Legújabb akciójuk során a népszerű easy-csomag 4 hónapig - belépési díj nélkül - ingyenes, ráadásul üzleti partnerük, a Silihost webhoszting akcióval teszi meg vonzóbbá a Datanet ADSL-csomagokat.
A legújabb akció során Magyarország első Internet-szolgáltatója is csatlakozott az év végéig teljesen ingyenes ADSL-t nyúltó szolgáltatók közé, így magánelőfizetők részére az easy díjcsomag árát az első 4 hónapban nem számlázza a szolgáltató. Az 5. hónaptól bruttó 7490 Ft-ot kér a GTS-Datanet a fél megabites kapcsolatért. Az easy_c díjcsomag esetében pedig a havidíj bruttó 5000 Ft alá (4995 Ft) csökkent a távközlési cégnél.

Az üzleti ADSL-díjak esetében is jelentős csökkenés figyelhető meg, így például a Datanetnél bevezetésre került a soft_c elnevezésű díjcsomag, mely 512 kbps-es sebesség mellett, igen kedvező áron, nettó 4 995 Ft-ért vehető igénybe.

A belépő szintű easy és az easy_c, valamit az üzleti soft_c ADSL-hez a Datanet üzleti partnere, a Silihost Kft. rendkívül kedvező áron, nettó 5490 Ft-ért biztosít dinamikus, adatbázis-kapcsolatú, .hu regisztrációt magában foglaló 200 Mb-os tárhely-csomagot – amennyiben a cégen keresztül történik az ADSL megrendelése.

Az 512 kbps-es, szereld magad konstrukciót képviselő easy és easy_c csomagok esetében a Datanet alapcsomagot biztosít, melyben modem és telepítési útmutató található. A nemrég életbe lépett szabályzat hatásaként az új ADSL-kapcsolat létesítési ide 10 napra csökkent, illetve jelentős piaci verseny mutatkozik a szélessávú ADSL-piacon.

A piac liberalizációjának köszönhetően lehetőség van a kiesésmentes szolgáltató-váltásra, azonban ezen folyamat nem bizonyul minden esetben zökkenőmentesnek, így érdemes odafigyelni a szabályokra. Az előfizetőnek nem kell mást tennie, mint ADSL előfizetését lemondania jelenlegi szolgáltatójánál „internetszolgáltató-váltás” megjelöléssel, és kérni tőlük egy nyilatkozatot arról, hogy irányukban nincsen kiegyenlítetlen számlatartozása. Fontos szempont, hogy az igazolást követően gyorsan, 2-3 napon belül meg kell rendelni a szolgáltatást, minden esetben feltüntetve az ISP-váltás tényét.
Kulcsszavak: GTS Datanet Silihost ADSL

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05