McAfee Security Suite a Gateway gépeken

forrás Prim Online, 2005. november 7. 09:43
A McAfee két éves exkluzív megállapodást kötött a Gateway vállalattal, melynek keretében McAfee Internet Security Suite alkalmazást installálnak minden egyes eladott Gateway és eMachine számítógépre.
Évvégétől világszerte minden Gateway és eMachine PC-re és laptopra előre installálják a McAfee Internet Security Suite alkalmazást, melyhez a felhasználók egy 90 napos ingyenes előfizetést is kapnak. Továbbá a McAfee lesz a kizárólagos biztonsági ellátója a Gateway „configure to order” szolgáltatásának. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, akik közvetlenül a Gateway cégtől rendelnek számítógépet, hogy a McAfee Internet Security Suite alkalmazást a géppel együtt vásárolják meg.

A 2006-os McAfee Internet Security Suite megvéd a vírusoktól, kémszoftverektől, hackerektől és az adathalászattól, mely személyes, pénzügyi adatok eltulajdonításához, illetve fényképek, pótolhatatlan dokumentumok vagy fájlok elvesztéséhez vezethet. A szoftver az illetéktelen Internet hozzáférést is megakadályozza, blokkolja a pop-up reklámokat és a bosszantó, nem kívánatos programokat, valamint megszűri a nem kívánt és veszélyes Internet és email tartalmakat, melyek a PC teljesítményének gyengülését okozhatják. Az ingyenes előfizetés tartalmazta frissítés naponta, észrevétlenül történik, így a gép a nemrégiben felfedezett vírusok és kémszoftverek okozta fenyegetésektől is védve van.
Kulcsszavak: Gateway security McAfee

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05