Microsoft Navision a Scandinavian Tobacco Hungary-nél

forrás Prim Online, 2005. november 7. 14:45
A budaörsi székhelyű, dohányáru-nagykereskedelemmel foglalkozó magyarországi leányvállalat üzletmenetének még sikeresebbé tétele érdekében integrált vállalatirányítási rendszert vezetett be a MULTISOFT segítségével.
A Scandinavian Tobacco Hungary Kft. vezetősége a múlt év végén döntött a Microsoft Navision integrált vállalatirányítási rendszerének bevezetéséről, és 2005 márciusában éles üzemben megindult a rendszer használata. Fél éves tesztidőszak után a cég vezetősége elégedett a szoftver által nyújtott előnyökkel.

A vállalat külföldi testvércégei több országban szintén a Microsoft Navision szoftverének segítségével teszik áttekinthetővé a pénzügyi és készletgazdálkodási rendszerüket, így Magyarországon is kézenfekvő volt, hogy ezt a már jól bevált, világszerte is több ezer vállalatnál használt ERP-rendszert válasszuk - mondta Simon Viktória, a Scandinavian Tobacco Hungary Kft. főkönyvelője. – Ugyancsak a Microsoft Navision mellett szólt annak felhasználóbarát kezelőfelülete, könyvelőbarát jelentései és könnyű programozhatósága. Emellett fontos szempont volt az is, hogy a szoftvert a lehető legjobban ismerő, tapasztalt partnert bízzunk meg a testreszabással és támogatással – cégünk vezetősége tehát a MULTISOFT Kft mellett döntött.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A MITTE az ügynökségi partnere a világ első tokenizált naperőmű projektjének

A MITTE felel a globális zöld energia vállalat, a Sunmoney Solar Group almárkájának branding és social feladataiért, illetve a Sunmoney 360 app design feladataiért.

2024. április 19. 16:59

Új szintet léphet az MI-forradalom az adatközpontokban

Együttműködési megállapodást kötött a Schneider Electric és az NVIDIA, a két cég összefogásának köszönhetően megnyílik az út a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazásokat még jobban támogató, ugyanakkor energiahatékonyan működő adatközpontok kialakítása előtt. A megállapodás részeként a Schneider Electric leányvállalata, az AVEVA digitális iker platformját összekapcsolják az NVIDIA Omniverse megoldásával, egységes környezetet biztosítva a virtuális szimulációhoz és az együttműködéshez.

2024. április 19. 13:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09