Elismerés a Graphisoft 5D építészeti szoftverének

forrás Prim Online, 2005. november 7. 14:50
A Graphisoft bejelentette, hogy Építőipari Folyamat Modellező szoftvere (Virtual Construction) helyezést ért el a Wall Street Journal 2005. évi technológiai innovációs díjáért folyó versenyben. Ez a díj a Föld bármely részéről származó magánszemélyek, gazdasági társaságok és szervezetek technológiai innovációját ismeri el a biotechnológia, a szoftver, a biztonságtechnika, az energiatermelés és a környezetvédelem területén.
“Az építőipar hatalmas, és lemaradásban van az információ-technológia alkalmazásában a hatékonyságnövelés és a költségcsökkentés érdekében,” mondja Dominic Gallello, a Graphisoft vezérigazgatója. “Azt gondoltuk, hogy a drámai változás előmozdítására új folyamatokra és ezeket támogató technológiára lesz szükség. A legelőrelátóbb építőipari cégek szerte a világon már ebbe az irányba haladnak. Megtiszteltetésnek tartjuk, hogy nevünk olyan társaságokéval együtt szerepel mint a GE, az IBM és a Hewlett-Packard.”

A Graphisoft Építőipari Folyamat Modellező szoftvere az első kereskedelmi forgalomban kapható ötdimenziós (5D) építészeti kivitelezést támogató rendszer. Ez lehetővé teszi az építőipari szakemberek számára, hogy ötdimenzióban tervezzenek és irányítsanak projekteket, egyedi módon ötvözve a háromdimenziós épületmodellt az idő és a költség faktorral. Gyorsan bővülő vevőkörünkben megtalálható például a Webcor Builders, Rodgers Quinn Construction, Turner Construction, Holder Construction, China State Construction, YIT, SRV, NCC és Skanska.

A díjnyertesek névsora, éppúgy mint a díjra javasoltaké, megtalálható a Wall Street Journal 2005. október 25-i számában, illetve a www.wsj.com weboldalon.

Kulcsszavak: CAD Graphisoft

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09