IBM-Oracle együttműködés kis- és középvállalati megoldás szállítására

forrás Prim Online, 2005. november 7. 18:03
Az IBM Magyarország és az Oracle Hungary – az anyavállalatok nemzetközi szintű együttműködését követve – közös értékesítési stratégiát dolgozott ki a hazai piaci igényeknek megfelelően, amelynek keretében a kis- és középvállalatok számára kínálja az Oracle JD Edwards EnterpriseOne vállalatirányítási rendszert az IBM iSeries 520-as és 550-es szerverein.
Az IBM iSeries Solution Edition gyors telepítést, egyszerű kezelhetőséget és webes környezetet kínál felhasználóinak, amely költséghatékony alapot teremt a JD Edwards EnterpriseOne és World üzleti alkalmazások futtatásához. Ezzel az egyszerveres megoldással elkerülhető az olyan összetett, többszerveres környezetek kiépítése és üzemeltetése, amely gyakran szükséges egyetlen üzleti alkalmazás futtatásához.

Az IBM és az Oracle e két termék kombinációjával versenyképes áron minőségi megoldást kínál, kompromisszumok nélkül. A csomagban kínált alapra felépíthető a teljes IT környezet mind szoftver, mind hardver szempontból, így a vállalatok hosszú távú informatikai tervei könnyedén tervezhetőek és megvalósíthatók. A potenciális felhasználók a két cég tervei szerint elsősorban a termelő/gyártó, az építőipari, a mezőgazdasági valamint a kis- és nagykereskedelemi vállalatok köréből kerülhetnek ki.
Az együttműködés keretében a két informatikai óriás egyrészt közös fellépésével jelzi, hogy hisz a konstrukció sikerében, másrészt üzleti partnerein keresztül minden segítséget megad a megoldás teljes életciklusában, ide értve az értékesítést és a folyamatos támogatást is. Az értékesítés IBM és Oracle partnerek bevonásával folyik, amelyek upgrade projektekben és új eladásoknál egyaránt javasolni fogják az iSeries – JD Edwards megbízható, hosszútávra szóló kombinációját.
A két cég november folyamán részletesen bemutatja ajánlatát Budapesten egy közös rendezvény keretében, amelyre elsősorban kis- és középvállalatok döntéshozóit várják.

A technológiai piacon versenytársnak számító IBM és Oracle korábban még nem működött együtt hasonló formában. Azáltal azonban, hogy az Oracle egyesült a PeopleSofttal, – és vele a JD Edwards-szal – egy olyan terület nyílt meg, amely mindkét fél számára előnyös együttműködési lehetőséget kínál.
Az Oracle az együttműködésben való részvételével újra megerősíti azt a szándékát, hogy a JD Edwards alkalmazásokat továbbfejleszti és támogatja, fontos szerepet szán nekik a kis-és középvállalati portfoliójában, és ennek érdekében az IBM-et egyik legfontosabb platformszállító partnereként kezeli.

A magyarországi piacon az idei év a JD Edwards forgalmazók számára sikeres időszaknak ígérkezik, már eddig is számos új ügyféllel gyarapodott a felhasználók száma, köztük olyan cégekkel, mint az Elektro Profi Kereskedelmi Kft., D&D (Drótárú és Drótkötél) Rt., Technolit Rt., Tigép Tiszakécskei Gépgyár Kft.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Informatikai pályaorientációs napon segítik női szakértők az iskolás lányok elhelyezkedését

Lányoknak szóló informatikai pályaorientációs napot szervez a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Informatika Történeti Kiállítása és a Women4Cyber Hungary a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában. A Girls in ICT Day rendezvényen gondolatébresztő interjúk és inspiráló előadások segítenek a jövő reménybeli női informatikusainak a tájékozódásban és elhelyezkedésben. Az érdeklődőknek az eseményre nemcsak személyesen, hanem online is lehetőségük van csatlakozni.

2024. április 18. 16:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09