VIVAnet ADSL január végéig ingyen

forrás Prim Online, 2005. november 9. 10:28
A VIVAnet téli akciója keretében január végéig ingyen kínálja ADSL szolgáltatásait, és utána is kedvező árakat garantál. Ráadásul folyamatos fizetéses konstrukciója keretében a családi ADSL csomag már havi nettó 4158 Ft-ért elérhető.
November-december hónapokban a VIVAnet kiemelt akcióval várja előfizetőit! A VIVAdsl Családi és Irodai, vagy EXTRAdsl csomagokat december végéig megrendelő ügyfelek jövő év január végéig ingyen internetezhetnek. A díjmentes időszak letelte után is kedvező díjakat garantál a szolgáltató, a korlátlan 512-es VIVAdsl Családi csomag 2 éves előfizetés esetén havi bruttó 5990 Ft-ba kerül majd, a korlátlan 512-es Irodai csomagért pedig havi nettó 5992 Ft-ot kell majd fizetni februártól.

A szolgáltató a Családi és Irodai csomagjainál egy nagyon kedvezményes havi díjú, folyamatos fizetéses akciót is kialakított. Az Irodai 512-es csomag ebben a változatban mindössze nettó 4992 Ft-ba kerül majd havonta, ráadásul a hűségidőszak is csak egy év. Ezt azonban csak a leggyorsabb fogyasztók rendelhetik meg, mert a VIVAnet ezt a rendkívül alacsony árú konstrukciót csak az első 1000 Családi és első 1000 Irodai megrendelőnek biztosítja.

A szolgáltató az üzleti szféra számára is előnyös csomagokat alakított ki, hiszen amellett, hogy január végéig ingyen biztosítja az EXTRAdsl szolgáltatást, ezekhez a csomagokhoz egy vagy több ajándék VIVAdsl Családi 512-es csomagot is ad.

Kulcsszavak: ADSL VIVAnet

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már egy évtizede társ a mindennapokban: 10 éves a Simple alkalmazás

Magyarország egyik legnépszerűbb mobilappja*, a Simple alkalmazás idén ünnepli a 10. születésnapját.  Az applikáció 2014. április 15-én vált elérhetővé az alkalmazásboltokban, az elmúlt évtizedben már több mint hárommillióan töltötték le, és indulása óta már több mint 50 millió in-app és 80 millió NFC tranzakció futott át rajta. A fejlesztő és üzemeltető OTP Mobil számításai alapján 2023-ban a hazai online autópálya-matrica, a közterületi parkolójegy értékesítés és a QR-kód alapú csekkbefizetések is mintegy majdnem ötöde a Simple appon keresztül történt. 

2024. április 15. 13:02

Tavaszi fotózási tippek a HONOR-tól

A HONOR jobbnál jobb hardverrel és szoftverrel teszi izgalmasabbá a fotózást, de a funkciók és lehetőségek kihasználásához érdemes észben tartani pár egyszerű tippet ahhoz, hogy a lehető legszebb képeket készíthessük el.

2024. április 11. 11:38

A csoportos beszélgetéseket összegzi a Rakuten Viber új, MI-alapú funkciója

A Rakuten Viber, a privát és biztonságos üzenetküldés és hívások globális piacvezetője az OpenAI technológiáját felhasználva elindított egy mesterséges intelligenciával vezérelt beszélgetés összegző funkciót. A szolgáltatás a csoportos csevegések olvasatlan üzeneteinél hasznosítható. A több millió felhasználó igényeinek megfelelően kifejlesztett funkció zökkenőmentes és gyors megoldást kínál arra, hogy a csevegésben lévő akár 100 olvasatlan üzenetből a lényeges információkat egy tömör összefoglalóba sűrítse.

2024. április 10. 21:07

Mesterséges intelligenciával beszélgetve tökéletesíthetjük a kiejtésünket

Teljesen megújult a magyar fejlesztésű nyelvtanuló alkalmazás, a Xeropan. Az app már eddig is meghódította a világot, hiszen eddig összesen több mint kétmillióan használták a földkerekség minden táján – az új, 5.0-ás verzió pedig valószínűleg tovább növeli a regisztrálók számát. Új, komoly szakmai háttérrel összeállított, lineárisan felépülő tananyaggal segíti a nyelvtanulást, miközben kiejtésünket fejleszti és mesterséges intelligenciával a beszédkészségünket is gyakoroltatja.

2024. április 8. 13:10

HONOR Magic Moments Awards: Nemzetközi zsűri, hat kategória és 59 díj

A HONOR bejelentette, hogy április 6-án indul a 2024-es HONOR Magic Moments Awards, ami immár negyedik alkalommal népszerűsíti a mobilos fényképezést. Hat kategóriában 59 díjjal várják a jelentkezőket, akik tájképekkel, portrékkal, videókkal, csoportfotókkal és egyéb témákkal nevezhetnek. A cél megragadni az emberi pillanatokat az okostelefonokkal.

2024. április 5. 14:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09