Office billentyűzet a Viewsonic-tól

Kiss Ádám Zoltán, 2005. november 13. 12:45
A ViewSonic céget, mint a játékosoknak szánt szupermonitorok gyártóját ismertük meg, most meglepő módon egy igazán luxus kategóriába eső billentyűzettel, valamint egy drótnélküli egérrel jelentkeznek.
A ViewMate Office billentyűzet egy ergonomikus tervezésű eszköz. Az alsó rész kiszélesített pereme kényelmesen támasztja meg a kezet. A billentyűk is finom nyomásúak, láthatóan azoknak tervezték, akik sokat használják a klaviatúrát. A külső a ma divatos fekete-ezüst színvilágot tükrözi.

Rengeteg gyorsfunkciót építettek a ViewMate keyboardba. Természetesen a multimédiás, internetes alkalmazások teljesen vezérelhetők a gyorsbillentyűkről, van scroll, és hangerő-szabályozó is, de ezeken felül Office billentyűket, és a vágólap vezérlésére szolgáló gombokat is találunk a 24 gyorsgomb között.

Gépelés közben ritkán akadunk el a kábelben, egerészés közben annál gyakrabban. A ViewMate egér éppen ezért drót nélküli. A piacon lévő legigényesebb megoldást követve az egérhez jár a bölcső a töltéshez, a dobozban megtalálható a működéshez szükséges 2 darab AAA méretű ceruzaakkumulátor. Az optikai egység egy 800 dpi felbontású eszköz, a megvilágítást egy vörös LED nyújtja.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50