Széleskörű mobil vírusvédelmi megoldás aMcAfee-től

forrás Prim Online, 2005. november 21. 09:10
A McAfee és Good Technology megállapodása értelmében a vállalkozások elérhetik a McAfee VirusScan Mobile vírusirtó szoftverét a Good Secure OTA technikájának segítségével. A VirusScan Mobile már elérhető a Goodlink Management Console alól, és a cégek további együttműködése biztosítja, hogy a kézi gépek folyamatosan a legfrissebb McAfee védelemben részesüljenek.
Ahogy a vállalkozások egyre több mobil számítógépet és okos telefont használnak, a McAfee VirusScan és a Good biztonsági architektúra kombinációja segít megőrizni az alkalmazottak hatékonyságát, a vállalati adatok védelme mellett.

„Ahogy a mobil készülékeken is egyre fontosabb adatok futnak át, ugyanazt a védelmi szintet követelik meg, mely a laptopok és asztali gépek számára már alapkövetelmény” – mondta Drew Carter, a McAfee mobil kezdeményezések szenior termékmenedzsere. „A Good biztonsági technológiájának és a McAfee termékének kombinálásával egy olyan széleskörű mobil vírusvédelmi megoldással tudunk szolgálni, mellyel a vállalkozások minimális ráfordítással és erőfeszítéssel védhetik meg kritikus adataikat.”

A mobil készüléket használók körének rendkívüli szélesedésével és a tárolt adatok mennyiségének növekedésével a vállalatoknak egyre nagyobb kihívást jelent az információs kockázat csökkentése a sokféle osztályú, szétszórtan elhelyezkedő eszközön.

A McAfee mobil biztonsági megoldásai kifejezetten a termelők, szállítók, vállalatok és a fogyasztói piac számára készülnek. Fő terméke, a VirusScan Mobile gondoskodik az adatok átvizsgálásáról, tisztításáról, illetve kiszűri a vírusokat, férgeket, trójaiakat, betárcsázókat, és más rosszindulatú kódokat. A VirusScan Mobile megvéd mindenféle fenyegetéstől, mely származhat e-mailből, Internet letöltésekből, SMS vagy MMS üzenetekből, vagy Bluetooth használatából.

Kulcsszavak: pda security McAfee

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09