A CA nagyszabású integrált szoftver piacra dobásra készül

forrás Prim Online, 2005. november 22. 10:45
John Swainson, a CA elnök-vezérigazgatója többek között számos Magyarországi és Közép-Európai nagyvállalat, rendszerintegrátor képviselőjének jelenlétében nyitotta meg Las Vegasban a vállalat legrangosabb ügyfél- és partnerkonferenciáját, a CA World 2005-öt. Nyitóbeszédében felvázolta a CA átalakítási programját és IT üzemeltetésére vonatkozó jövőképét: az Enterprise Information Technology Management (EITM) koncepciót.
A CA sokat változott, de mégsem beszélhetünk teljesen új cégről. A múlt erősségeit új ötletekkel, kezdeményezésekkel és stratégiákkal ötvözve gondoskodunk róla, hogy a CA megőrizze ágazatvezető pozícióját és lépést tartson ügyfelei változó informatikai szükségleteivel" - fejtette ki Swainson.

Ilyen kihívás például az IT-infrastruktúra egyszerűbb és hatékonyabb felügyelete, amelynek megvalósítását sokféle integrált és moduláris megoldással segítjük" - mondta előadásában Swainson a konferencia résztvevőinek. - Az EITM az IT infrastruktúra üzemeltetését átalakító jövőképünk. Olyan koncepció, amely integrált, automatizált és biztonságos platformra épülő termékekkel a nagyvállalati szervezet egészében egységesíti és egyszerűsíti az IT-üzemeltetését.

Swainson szerint a CA szemlélete valódi átláthatóságot teremt a nagyvállalati szervezetben és soha nem látott kontrollt biztosít a cégeknek informatikai környezetük felett. AZ EITM segítségével a nagyvállalatok hozzáigazíthatják IT-erőforrásaikat a szervezet üzleti szükségleteihez, és hatékony, eredményes és biztonságos infrastruktúrát hozhatnak létre. Ily módon a szervezet jobban tudja kezelni a kockázatokat, javíthatja a működést, kézben tarthatja költségeit, összehangolja az informatikai és üzleti szükségletek. E jövőkép jegyében a vállalat 26 új EITM-alapú megoldást mutatott be a konferencia három napja alatt: köztük nagyvállalati üzemeltetés-felügyeleti alkalmazások új változatait, valamint üzleti szolgáltatás-optimalizálási és biztonság-felügyeleti termékeket. A CA összesen több mint 85 olyan termékkel rendelkezik, amelyek kapcsolódnak az EITM-hez. Swainson azt is elmondta, hogy a CA iparágavezető szoftver fejlesztési tapasztalatával rendelkező olyan cég amely el tudja készíteni azokat a szoftvereket, amelyek meg is tudják valósítani az EITM-ben megfogalmazottakat. Az ágazatban mi kínáljuk a legátfogóbb portfóliót a nagyvállalatoknak szánt, szállítósemleges, integrált és moduláris IT-üzemeltetési, felügyeleti megoldásokból. Ezek mindegyikét bevált folyamatok és sikeres rendszerbevezetések alapján dolgoztuk ki" – fűzte hozzá.

- Meglátásom szerint a CA feladata az, hogy megértse, miként lehet sikeresen felügyelni ügyfelei IT-környezetének minden elemét, a régi rendszerektől a legújabbakig. Az EITM segítségével ügyfeleink úgy tudják összefogni IT-erőforrásaikat, hogy közben javítják azok menedzselhetőségét és biztonságát" - mondta el Swainson.

A CA vezérigazgatója arra is kitért, milyen lépéseket tett vállalata az elmúlt év során annak érdekében, hogy vezető pozíciót szerezzen az ágazatban az üzemeltetési, rendszerfelügyeleti szoftverek szállítása terén. Új vezetői csapatot állított fel tapasztalt ágazati szakemberekből; programokat indított ügyfél- és partnerkapcsolatai erősítésére; üzleti tevékenységét átalakítva nagyobb hangsúlyost helyezett a nagyvállalati rendszer-, biztonság- és adattárolásfelügyelet terén jelentkező növekedési lehetőségek kiaknázására; megnövelte növekedést ösztönző beruházásait, több fontos akvizíciót hajtott végre; és új márkaidentitást vezetett be.

Swainson emellett bemutatta a vállalat új márkanevét, a CA-t, és felvázolta a kapcsolódó márkaépítési stratégiát és márkaidentitást. A november 13. és 17. között megrendezett CA World 2005 konferencia (Technology Inside Out) a CA és a CA partnerei által szállított megoldások előnyeinek kiaknázásához kívánt segítséget nyújtani az ügyfeleknek. Az idei program kiemelt figyelmet szentelt a CA partnereinek és a fontosabb ágazatokat kiszolgáló megoldásoknak. A hasznos információkban gazdag szemináriumokat, intenzív oktatást, laborgyakorlatokat és páratlan kapcsolatépítési lehetőséget kínáló CA World mélyreható betekintést nyújtott az üzletmenet-folytonosságot javító és a nagyvállalatok hatósági megfelelését támogató megoldásokba, trendekbe, innovációkba és lehetőségekbe.
Kulcsszavak: CA +céginfo konferencia

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Együttműködésre lép a CETIN Hungary és a Pécsi Tudományegyetem

A független, integrált távközlési infrastruktúra-szolgáltató CETIN Hungary Zrt. és a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara a jövőben három kiemelt területen működik együtt: a kiberbiztonsági szolgáltatások fejlesztésében, a kutatás-fejlesztési tevékenység színvonalának további emelésében, illetve az építőiparban egyre elterjedtebb és ismertebb építményinformációs modellezéssel (BIM) kapcsolatos kölcsönös tudástranszferben.

2024. április 23. 16:21

Bevállalós ötletekkel versenyeznek a Megoldások a holnapért döntősei

Kiválasztották a legjobb nyolc csapatot a Samsung és az EdisonKids Megoldások a holnapért kihívásán. A jövő oktatása, a fenntarthatóság és a közösségfejlesztés iránt elkötelezett fiatalok megkezdhetik a felkészülést a döntőre. A következő hetekben a csapatok elképzelésük prototípusát alkothatják meg és tesztelhetik működését a mentorok közreműködésével. A diákok a szakértők segítségével készülnek a végső, májusi megmérettetésre, ahol a három legjobb csapat összesen 6 millió forint összértékű Samsung készülékkel bővítheti egyéni és oktatási intézménye eszközparkját.

2024. április 23. 14:44

A boldog gyerekekből lesznek sikeres felnőttek

Több mint 600 támogatott, 105 diploma, 606 nyelvvizsga, 246 informatikai bizonyítvány. Csak néhány eredmény, amit a 19 éve működő Csányi Alapítvány és az általa mentorált fiatalok elértek. Az alapítvány valódi sikere a számok mögött, a személyes történetekben rejlik – hangzott el Zánkán az Alapítvány által szervezett idei Életút Fesztiválon április 20-án. A kiemelkedő informatikai és idegen nyelvi képzések mellett a végzett fiatalok a megszerzett kapcsolati tőkét, a közösség erejét tartják a legfontosabbnak. Nemcsak a Csányi Alapítvány nagykorú már, hanem egyre több mentoráltból vált olyan fiatal felnőtt, akik büszkén támaszkodhatnak az alapítvány segítségével megszerzett tudás mellett egymásra, „Csányisokra” is.

2024. április 23. 11:35

Állásbörzét és karrierfelkészítést tart szerdától a Corvinus

Több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni a Corvinus Egyetem idei karrierexpóján április 24-én és 25-én. Az eseményen részt vevők sok tippet gyűjthetnek karrierjük beindításához, kiteljesítéséhez is. Ebben nemcsak több tucat, corvinusos diplomával színes és sikeres életutakat bejáró szakember segít személyesen, de megtanulható a ChatGPT és a LinkedIn munkakeresői célokra optimalizált, profi használata is. 

2024. április 23. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50