Újabb megbízás a Morpho Communications számára

forrás Prim Online, 2005. november 26. 08:36
A NAVIGATOR Informatika Rt., a hazai informatikai piac egyik legnagyobb IT-outsourcing vállalata a Morpho Communications-t, Magyarország vezető technológiai kommunikációs ügynökségét bízta meg kommunikációs stratégiájának kidolgozásával és teljes körű sajtókommunikációjának szervezésével.
A jelentős ICT ügyfélbázissal, valamint a technológiai kommunikáció stratégiai tervezését és kivitelezését illetően sokéves tapasztalattal rendelkező Morpho Communications kiváló minőségű szolgáltatás nyújtására törekszik megbízói, partnerei és a sajtó képviselői felé. Kérjük, hogy a NAVIGATOR Rt. -vel kapcsolatos kérdéseikkel a jövőben a Morpho Communications-t keressék.

A NAVIGATOR Informatika Rt.

A NAVIGATOR Informatika Rt. a hazai IT piac egyik vezető informatikai szolgáltató vállalata. Az elmúlt tíz év alatt vált 5-6 fős cégből a Wallis Csoport három informatikai vállalkozásának (NAVIGATOR Informatika Kft., AM-IT Rt., Wallitrade Kft.) fúziójával a hazai informatikai piac egyik legnagyobb IT-outsourcing vállalatává. Az EuroWeb-bel nemrégiben kötött akvizíciós megállapodással a NAVIGATOR Informatika Rt. erős nemzetközi pénzügyi háttérhez jutott, és kompetenciája telekommunikációs és adatátviteli területen is tovább erősödött. A NAVIGATOR Informatika Rt. több mint 100 főt foglalkoztató vállalat, árbevétele a tavalyi évben megközelítette az 1,7 milliárd forintot. Jelenleg közel 80 ügyféllel rendelkezik, és 4000 felhasználót szolgál ki. Legnagyobb ügyfelei közé tartozik az Antenna Hungária, a Wallis Csoport, az Ericsson Magyarország, az Országos Vérellátó Szolgálat.

A Morpho Communications

A Morpho Communications, Magyarország vezető technológiai kommunikációs ügynöksége 2002-ben alakult, száz százalékban magyar tulajdonú és vezetésű kommunikációs ügynökség. A cég tevékenysége lefedi a PR és marketingkommunikációs tanácsadás minden területét. Erősségei közé a stratégiai PR tervezés, vállalati és projekt alapú kommunikációs stratégiák tervezése és kivitelezése, image-építés, márkaismertség növelése, sajtókapcsolatok gondozása, események szervezése és lebonyolítása, valamint szponzorációs programok kezelése tartozik. Referenciái között az ICT iparág szinte minden területe fellelhető. Ügyfelei többek között az Albacomp Rt., az American Power Conversion (APC), az Apple, a Miniszterelnöki Hivatal EDR Titkársága, mint az Egységes Digitális Rádiótávközlő Rendszer (EDR) létrehozásáért felelős állami szervezet, az F-Secure Corporation, az IKO-Telekom Média Holding Rt., a Logitech, a Novell Magyarország, a Trend Micro GmbH, a 2F 2000 Kft., a Média Hungária, a NetLock Kft. és a NextiraOne Magyarország. További információ a www.morpho.hu weboldalon található.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50