Már közbeszerzésben is hozzáférhetők az Allied Telesyn kapcsolói és útválasztói

forrás Prim Online, 2005. november 25. 12:52
Az Allied Telesyn alig két éve hozta létre önálló magyarországi képviseletét, de számos új projekt és nagy, hálózatintegrációval foglalkozó cég máris letette mellette voksát. Olyannyira, hogy több meghatározó rendszerintegrátor a közbeszerzési pályázaton is az AT termékeivel indult és nyert beszállítói jogot.
A KSZF közbeszerzési eljárásában szerződött partnerünk a Polygon Informatikai Kft., a KFKI-LNX Hálózatintegrációs zrt., az Euro One Számítástechnikai Rt., a Delta Elektronik Kft. és a Trendex Holding Rt. - ismertette Szuszkó László, az Allied Telesyn magyarországi képviseletének vezetője. Ha valaki csak egy kicsit is jártas a hálózatépítésben, az láthatja, hogy a listán szereplő, tekintélyes vállalkozások tevékenysége a hazai piac igen jelentős hányadát lefedi. Úgy gondolom, méltán lehetünk rá büszkék, hogy eszközeink választéka, sokrétű felhasználási módja és minősége e rövid idő alatt ilyen jelentős cégeket győzött meg.

A hazai képviselet életében meghatározó, hogy termékeinket közbeszerzési megbízások teljesítésére is alkalmasnak találták. A szerződések október-novembertől élnek, így azóta bármely partnerünk felkereshető, és jogosult kiszolgálni bárkit, aki a törvényi kötelességből vagy önként a közbeszerzési eljárást választja. Örvendetes, hogy az új megállapodásoknak köszönhetően kibővült a közbeszerzésre kötelezett intézmények döntési szabadsága a hálózati piacon. Biztos vagyok benne, hogy ez mind a piaci szereplőknek, mind a közintézményeknek jelentős előnyökkel jár, és az állami források sokkal ésszerűbb felhasználásához vezet - hangsúlyozta Szuszkó László.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50