D-Link hálózati eszközök már a közbeszerzésben is

forrás Prim Online, 2005. november 30. 10:57
Novembertől D-Link hálózati eszközökből is vásárolhatnak a közbeszerzésre kötelezett közigazgatási intézmények. Az erről szóló keret-megállapodásokat október 27-én írta alá a cég közbeszerzési partnereivel a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság (KSZF).
A megállapodásoknak köszönhetően jelentősen bővül a közbeszerzésre kötelezett közigazgatási szervek választási szabadsága a hálózati eszközök piacán, ennek köszönhetően pedig racionálisabban költhetők el hálózati fejlesztésekre az állami források.

Az üzleti szférában rendkívül kedvező ár/érték arányáról már jól ismert D-Link számára óriási üzleti lehetőség a közszféra megcélzása, mivel várhatóan ebben a piaci szegmensben is tért nyer a költségracionalizálás, az informatikai beruházások megtérülés alapú szemlélete, és a jól meghatározott igényekre szabott beszerzések gyakorlata. A D-Link kimagasló kutatás-fejlesztési tevékenységének és saját gyártókapacitásának köszönhetően jelentősen alacsonyabb árak mellett tudja biztosítani a professzionális megoldásokhoz szükséges funkcionalitásokat. Mindehhez nagyfokú megbízhatóság, helyi szakértő csapat és szervizháttér párosul.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50