A "Legjobb előadó"-k az MSDN konferenciasorozaton

forrás Prim Online, 2005. december 5. 15:45
A Microsoft Magyarország „Legjobb előadó” cím díjazottja lett a NetAcademia Oktatóközpont két oktatója. A rangos elismerést a Microsoft MSDN konferenciasorozatának több ezer fős hallgatói visszajelzése alapján ítélte oda a napokban a Microsoft hazai képviselete.
„A legjobbakat tanítjuk.” – olvasható a NetAcademia Oktatóközpont honlapján, és most az is bebizonyosodott, hogy ezt a vállalat a publikum szerint a legjobban teszi. Ez derült ki a Microsoft Magyarország 2005 tavaszi MSDN konferenciasorozatának hallgatói értékeléseiből, melynek kapcsán „Legjobb előadó” címet kapott a NetAcademia két oktatója, Fóti Marcell és Soczó Zsolt. „A tavaszi rendezvénysorozatunk keretében 4 konferenciát rendeztünk, amelynek átlagos hallgatói létszáma meghaladta az 500 főt. Így összességében több ezer informatikai szakember, valamint a Microsoft Magyarország fejlesztési platform üzletág munkatársainak véleménye tükröződik az eredményben.”– mondta a díj átadása kapcsán Kerese István, a Microsoft Magyarország fejlesztési platform üzletágának igazgatója.

Fóti Marcell a „Bízd a hackerre!” című, a számítógépes biztonság megteremtéséről és a lehetséges támadási módozatokat bemutató, míg Soczó Zsolt a „Webfejlesztés ASP.NET 2.0-val” című, a Visual Studio .NET 2005 internet alapú alkalmazásfejlesztési lehetőségeit demonstráló előadása kapcsán bizonyult a tavaszi előadássorozat legjobbjának.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy mi kaptuk ezt a díjat. Idén ez már a második komoly visszacsatolás oktatói munkánk sikeréről: egy év eleji Microsoft kutatás 100%-os ügyfél elégedettséget mutatott a nálunk végzett hallgatók körében.” – mondta Fóti Marcell, a NetAcademia Oktatóközpont ügyvezető igazgatója.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05