Cégintegráció újszerű mobil multimédiás megoldásokért

Kovács Attila, 2005. december 6. 14:42
Bemutatkozó sajtótájékoztatót tartott december 6-án Budapesten az interaktív mobiltelefonos szórakoztatás és a mobil fizetés megoldásainak nemrég megalakult szakértő vállalatcsoportja, a MetaCom Rt., illetve a holding égisze alatt működő öt cég (Cellum, MFactory, MGalactic, MSoft és a decemberben létrejövő MSales).
A sajtótáéjékoztatót tartó vezetők --Malcsiner Péter, a MetaCom vezérigazgatója, Tus Tamás, az MFactory ügyvezető igazgatója és Inotay Balázs, a Cellum ügyvezető igazgatója - egybehangzóan állították, hogy a cégintegrációval, illetve a régióban tett sikeres akvizíciókkal a magyar vállalat lehet a mobilfizetés és a mobiltartalom-szolgáltatás legerősebb szereplője országunkban és hazánk közvetlen környezetében.

A most bemutatkozó mobil multimédiás megoldásszállító Metacom Holding Rt.fő célja, hogy az interaktív szórakoztatás és a mobilfizetés interakciója mentén legyen vezető szerepe. A holdingot alkotó cégek révén partnereik között találhatók mobilszolgáltatók, emeltdíjas szolgáltatók, számos média vállalat, és egyes, az FMCG szektorban működő cég.

Az MFactory mobil tartalmak jogosításával, gyártásával és értékesítésével foglalkozik. a Cellum a mobilfizetés szoftver rendszereinek a kialakítását, tervezését végzi. Az MSoft wap- és webfejlesztési munkákban érdekelt. A rövidesen piacra épő MSales mobil üzleti megoldásokra koncentrálva alakítja ki üzleti/eladási politikáját. A lengyelországi akvizícóként a csoporthoz került MGalactic interaktív tartalom- és megoldás-szolgáltató cég, amelynek kiemelt ügyfélköre van a média és az FMCG területén Lengyelországban.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05