Három új Adobe csomag Macromedia szoftverekkel

Kovács Attila, 2005. december 9. 09:00
Az Adobe máris három olyan új termékcsomagot jelentett be, amelyben az Adobe Creative Suite 2 és az Adobe videós eszközeinek lehetőségei a most megjelent Macromedia Flash Professional 8 és Macromedia Studio 8 szoftver erejével párosulnak.
Az új termékösszeállítások a következők: Adobe Design csomag, amelyben az Adobe Creative Suite 2 Premium és a Flash Professional 8 szoftverrel párosul, az Adobe Web csomag, amely az Adobe Creative Suite 2 Premium és a Studio 8 programokat tartalmazza, illetve az Adobe Video csomag, amelyben az Adobe videós megoldásaihoz a Flash Professional 8 program társul. Az Adobe Design és Adobe Web csomagok már megvásárolhatók, az Adobe Video csomag pedig várhatóan 2006. elején kerül forgalomba.

Az Adobe Creative Suite 2, az Adobe videós eszközök és a Studio 8 olyan megbízható kreatív és webes fejlesztő eszközöket tartalmaznak, mint az Adobe Photoshop CS2, az Adobe Illustrator CS2, az Adobe InDesign CS2, az Adobe Acrobat Professional 7.0, az Adobe Premiere Pro, az Adobe After Effects, a Macromedia Dreamweaver 8 és a Flash Professional 8.

Adobe Design csomag

Az Adobe Design csomag az Adobe Creative Suite 2 Premium szoftver egységes tervezőkörnyezetét párosítja a közel múltban bemutatott Flash Professional 8 szoftverrel. Az áprilisban kiadott Adobe Creative Suite 2 az Adobe Photoshop CS2, Adobe InDesign CS2, Adobe Illustrator CS2 és Adobe GoLive CS2 tervező szoftvert az új Version Cue CS2-vel egyesíti. Bemutatkozik benne az Adobe Stock Photos képtári szolgáltatás, az Adobe Bridge, és tartalmazza az Adobe Acrobat 7.0 Professional programot.

Adobe Web csomag

Az Adobe webes csomagja a webes tervezés és fejlesztés alapvető megoldását, a Studio 8 szoftvert és az Adobe Creative Suite 2 Premium szoftvert nyújtja. A 2005. augusztusában bejelentett Studio 8 a Macromedia Dreamweaver 8, Flash Professional 8 és Fireworks 8 verziót, valamint a Macromedia Contribute 3 és Macromedia FlashPaper 2 szoftvert tartalmazza. Az Adobe Creative Suite 2 Premium és a Studio 8 páros átfogó munkafolyamatokat biztosít a digitális tartalom megtervezéséhez, fejlesztéséhez, kezeléséhez és karbantartásához nyomtatásban, az interneten és mobil eszközökön.

Az Adobe tervező és webes csomagja már beszerezhető az Adobe hivatalos viszonteladóin, illetve a www.adobe.com/store címen. A csomag angol, francia, német, olasz, spanyol, japán és kóreai nyelven érhető el. Az Adobe Design csomag kalkulált fogyasztói ára 490 000 forint, az Adobe Web csomagé pedig 587 000 forint. Az árak áfa nélkül értendők.

A szolgáltatásokról, rendszer követelményekről, frissítési irányelvekről, licenc lehetőségekről és oktatási árakról további információk a www.adobe.com/bundles címen találhatók.
Kulcsszavak: MacroMedia Adobe

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50