Megújult az Ultraweb

forrás Prim Online, 2005. december 23. 20:35
Új arculattal, és új szolgáltatásokkal érhető el mától az egyik hazai ingyenes tárhelyszolgáltó, az Ultraweb.
Szeptemberben vásárolta meg a magyar internetes piac meghatározó cégeiként ismert econet.hu Rt. és Externet Kft. az UltraWEB-et üzemeltető Personalnet Kft-t. A cégvásárlás előnyeit a felhasználók máris érezhetik: az új tulajdonosok több éves internetes tapasztalatát és fejlett technológiai hátterét ötvözve az Ultraweb kibővítette termékkínálatát, még több ingyenes szolgáltatás került bevezetésre.

Az UltraWEB új, ingyenes telefonos internet-hozzáférésével havi előfizetési díj, szerződéskötés és regisztráció nélkül böngészhető a világháló az egész ország területén, a felhasználónak mindössze az internetes telefon percdíjakat kifizetnie telefonszolgáltatója felé.  A modemes internet mellett UltraDSL néven, szélessávú ADSL kapcsolat is megrendelhető, vírus- és spamszűrt e-mail címekkel, akár 200 Mbyte tárhellyel, rendkívül kedvező árakon.

Az UltraWEB oldaláról közvetlenül elérhető Magyarország legnépszerűbb blogszolgáltatása, a freeblog.hu is, ahol az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő internetes naplóírás, azaz a BLOG kedvelői ingyen, barátságos, magyar nyelvű környezetben hódolhatnak szenvedélyüknek.

A megújult www.ultraweb.hu cím alatt továbbra is ingyenesen regisztrálható 200 Mbyte webtárhely, PHP/SQL használattal, akár saját domainnév alatt is. A díjmentes szolgáltatások mellett professzionális szerverhosting, webhosting és akciós domainvásárlás is várja az érdeklődőket.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50