Kettős feszültségű memóriakártyák a Kingston-tól

Kiss Ádám Zoltán, 2006. január 3. 10:22
Az MMCmobile kettős tápfeszültsége megoldja a kompatibilitási problémákat, amik korábban egyes telefonoknál az RS-MMC kártyákkal előfordultak.
Az új kettős feszültségű MMCmobile, és MiniSD kártyák megérkezésével szinte teljes lett a Kingston memóriakártyák palettája, szinte minden készülékhez kapható Kingston memória kártya, legyen az PDA vagy mobiltelefon. A MiniSD kártyák a kéziszámítógépek új generációjában használhatók, sokszor második memóriabővítőként. A kettős feszültség támogatása ellenére a kompatibilitási problémák elkerülése érdekében megrendelés előtt nem árt alaposan tájékozódni az egyes készülékek által fogadott kártyák típusáról.

A Kingston hivatalos oldalán minden eszközről - legyen az kéziszámítógép, telefon - pontos kompatibilitási tájékoztató található, a memóriakártyák weboldala: http://www.kingston.com/digitalmedia/default.asp

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

A Thermaltake bemutatja a háromféle GPU-elrendezést támogató közepes toronyházát

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkájának, CTE E600 MX közepes toronyháza fekete, hófehér és hortenziakék változatban is elérhető. A CTE E600 MX a CTE-sorozat legújabb kiegészítése, egy kétkamrás közepes toronyház, amely a Thermaltake innovatív CTE-kialakítását örökölte, ami a központi hűtési hatékonyság (Centralized Thermal Efficiency) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. Ráadásul a CTE E600 MX háromféle GPU-elrendezési lehetőséggel és cserélhető, kettős előlapi kialakítással rendelkezik, maximális rugalmasságot kínálva a felhasználóknak gépük testreszabásához.

2024. április 23. 13:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50