Hollywoodi rövidfilmek mobilra az új Samsung weboldalról

forrás Prim Online, 2006. január 3. 17:31
A Samsung Electronics új weboldalt nyitott a mobiltelefon- és internet-felhasználók számára. Az új internetes oldal anyfilms.net névre hallgat, és rengeteg egyedi rövidfilmmel várja a szórakozni vágyókat.
A most nyílt weboldal rövid filmek sorozatát tartalmazza, melyek letölthetőek az internetről, és a video lejátszást támogató mobiltelefonokra egyaránt. A kisfilmeket fiatal, tehétséges hollywoodi filmesek rendezték. A filmek producere az a Jon Kilik, akinek “Broken flowers” című alkotása a 2005-ös Cannes-I Filmfesztiválon díjat is nyert. A weboldalon található, Alex Merkin által rendezett “Across the Hall” című kisfilm egy két részből álló történet, mely egy olyan fiatalemberről szól, aki megpróbálja legjobb barátját meggyőzni, hogy ne hamarkodja el házassági szándékát mennyasszonyával, aki meggyőződése szerint folyamatosan megcsalja barátját. A Mark Dippe által rendezett “Gigi” egy szégyenlős fiúról szól, aki mobiltelefonján vonzó nőnek adja ki magát.

A filmben feltűnik a 2005-ös év sikertelefonja, a 2 megapixeles, csúsztatható készülék, az SGH-D600-as, és az SGH-i300 telefon is, mely 3 gigabyte-os merevlemezzel rendelkezik. Az anyfilms.net-en megtalálható az Interaktív filmek elnevezésű menüpont is, mellyel kellemes szórakozásra talál az oldal látogatója. A menüponton keresztül a látogatók saját filmjük producerévé válhatnak, a tartalmat, stílust és hangulatot pedig számos lehetséges elemből egyénire szabhatják.

A honlap, valamint a letölthető filmek már elérhetőek az interneten a www.Anyfilms.net oldalon. Az oldal látogatói a filmeket, és a speciális háttérképeket 2005. december 24-ével tölthették le az Egyesült Királyság területén. Az országok többségében a szolgáltatás 2006. januárjától érhető el.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09