Díjnyertes F-Secure anti-vírus szoftver

forrás Prim Online, 2006. január 5. 11:06
Az F-Secure Corporation ma arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy Anti-Virus Client Security 6.0 terméke elnyerte az amerikai InfoWorld magazin Best Anti-Spyware Solution (legjobb kémprogram elleni megoldás) díját a Technology of the Year (Az év technológiája) versenyben. Az értékelése szerint az F-Secure Anti-Virus Client Security rendelkezik a legjobb valósidejű védelemmel, és többek között ennek köszönhetően utasította maga mögé a tesztben részt vevő kilenc másik kémprogram elleni megoldást.
Doug Dineley, az InfoWorld Test Center főszerkesztője szerint „Az F-Secure Anti-Virus Client Security az összes tesztelt megoldás közül a legerősebb valós idejű védelmet nyújtja a kémprogramokkal szemben. A programot semmilyen trükkös megoldással nem lehet kicselezni.”

Az F-Secure Anti-Virus Client Security 6.0 megjelenése előtt nem volt olyan termék a piacon, amely a vírusirtó, munkaállomás-tűzfal és behatolásvédelmi megoldásokkal, valamint integrált víruskitörés-figyelő és -jelző rendszerrel együtt kínált volna kémprogramok elleni védelmet. Az F-Secure Anti-Virus Client Security 6.0 teljesen új biztonsági megközelítést alkalmaz, ugyanis a felhasználók tevékenysége alapján alakítja ki a védelmi szintet. A termék az ismert fenyegetésektől függetlenül is figyelemmel kíséri a gyanús rendszertevékenységeket, és ezzel a lehető legmagasabb szintű védelmet kínálja a felhasználóknak. A termék valós idejű védelmet biztosít a kémprogramok ellen, ugyanakkor telepítése és felügyelete nem bonyolultabb, mint a már jól ismert vírusirtó megoldásoké.

Kulcsszavak: díj vírus security F-Secure

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50