Munka vagy tanulás? Mindkettő! - Esti Akadémia a NetAcadémiánál

forrás Prim Online, 2006. január 5. 14:40
A NetAcademia Oktatóközpont által most elindított Esti Akadémia elegáns megoldást biztosít azok számára, akik a napi feladataik miatt eddig nem tudtak részt venni informatikai tanfolyamokon.
Az adott esetben akár öt napos, összességében negyven órás tanfolyamok nem mindig jelentenek elérhető oktatási formát az informatikusok számára, mivel nem minden szakembert tud ennyi ideig nélkülözni munkaadója. Erre a problémára kínál a NetAcademia Oktatóközpont hazánkban elsőként egyszerű és elegáns megoldást. A január 18-ától induló Esti Akadémiával a szakmai fejlődéshez szükséges magas szintű, egyedi informatikai tanfolyamokhoz valóban minden érdeklődő hozzáférhet, a munkaidő többé nem jelenthet akadályt. Az eredetileg egymást követő napokon folyamatosan leadott tananyag most több blokkba rendezve heti egy alkalommal, délután 16 és 20 óra között kerül oktatásra. Az így jellemzően tíz hétig tartó kurzusokon a központ legnépszerűbb - MCSA minősítés részét képező - tanfolyamai lesznek elérhetőek, amelyek természetesen a szakképzési hozzájárulás terhére továbbra is elszámolhatóak.

Az első kurzusokon az XML-technológia és a Windows 2003 szerverek alapjaival, egy TCP/IP tanfolyam keretében a Windows 2003-as hálózatok felépítésével, valamint a nagyhálózati környezetben való kapcsolattartás részleteivel lehet megismerkedni.

A Microsoft Certified minősítés nemzetközileg elfogadott és egyre jobban elvárt tanúsítvány, amely az egész világon egyformán és megbízhatóan jellemzi az adott szakember jártasságát. Az MCSA (Microsoft Certified Systems Administrator - Okleveles Microsoft rendszeradminisztrátor) minősítéssel rendelkező szakemberek magas szinten értenek a Windows 2000 és/vagy Windows Server 2003-ra és épülő kisvállalati rendszerek létrehozásához, üzemeltetéséhez és karbantartásához.

Kulcsszavak: oktatás NetAcademia

Oktatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A boldog gyerekekből lesznek sikeres felnőttek

Több mint 600 támogatott, 105 diploma, 606 nyelvvizsga, 246 informatikai bizonyítvány. Csak néhány eredmény, amit a 19 éve működő Csányi Alapítvány és az általa mentorált fiatalok elértek. Az alapítvány valódi sikere a számok mögött, a személyes történetekben rejlik – hangzott el Zánkán az Alapítvány által szervezett idei Életút Fesztiválon április 20-án. A kiemelkedő informatikai és idegen nyelvi képzések mellett a végzett fiatalok a megszerzett kapcsolati tőkét, a közösség erejét tartják a legfontosabbnak. Nemcsak a Csányi Alapítvány nagykorú már, hanem egyre több mentoráltból vált olyan fiatal felnőtt, akik büszkén támaszkodhatnak az alapítvány segítségével megszerzett tudás mellett egymásra, „Csányisokra” is.

2024. április 23. 11:35

Állásbörzét és karrierfelkészítést tart szerdától a Corvinus

Több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni a Corvinus Egyetem idei karrierexpóján április 24-én és 25-én. Az eseményen részt vevők sok tippet gyűjthetnek karrierjük beindításához, kiteljesítéséhez is. Ebben nemcsak több tucat, corvinusos diplomával színes és sikeres életutakat bejáró szakember segít személyesen, de megtanulható a ChatGPT és a LinkedIn munkakeresői célokra optimalizált, profi használata is. 

2024. április 23. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50